Neler yeni

ModArtPC Forum

Realhas the Great
Realhas the Great
Tyt mat kaç net senin
Baldiback
Baldiback
pik 11 net gördüm
en fazla 17 soru çözdüm
Baldiback
Baldiback
2 net garanti tyt matta 😀
Baldiback
Baldiback
bayılma la sözelci adamız biz
Realhas the Great
Realhas the Great
Yav mat yapamıyorsan bari geo çalışsaydın 10 soruyu cebe atardın
Baldiback
Baldiback
geo hiç yapamıyom 😀 (genelde köklü sayı görürsem direkt geçiyorum köklü sayıları çözmeyi pek sevmiyorum)
Realhas the Great
Realhas the Great
Köklü sayıda bir şey yok zaten her sene en temel şeyi sorarlar kalan sürede bile çalışsan yaparsın
Baldiback
Baldiback
gerçek sınavda geo kısmına kafa yormaya çalışcam zaten full bitirince matematiğe iyice uğraşcam erken çıkışta çıkcam
Baldiback
Baldiback
sınavda tuvalete gitmem gerekir diye su içmiyorum
Realhas the Great
Realhas the Great
Erken çıkacağına git Türkçede paragraf sorularını falan kontrol et en kötü sen kafada bitirmişsin
Baldiback
Baldiback
mat bakmaktan ziyade paragraf + sosyal bilgiler kontrolü daha mantıklı geldi bana sen öyle diyince
Baldiback
Baldiback
tyt'de erken çıkışa tahmini 35 dakika varken ayt'de de 1.30 saat varken sınavı bitiriyorum (aytde mat-2 ve fen bakıyorum onlar dahil 55 dakika-1 saat kala bitiyo)
Realhas the Great
Realhas the Great
Türkçede 35 net falan yapta ordan kurtar bari
Baldiback
Baldiback
dünkü denemede 16d 15y yaptım 😀 paragrafı okurken dikkatim çok kolay kopuyo
Realhas the Great
Realhas the Great
2. mezun hayırlı olsun bence
Baldiback
Baldiback
deme la öyle valla babam 2026 yks'ye sokmayacağını dedi dikkat eksikliğim için de defalarca pskiyatrist dedim 17'sine alabildim randevu şimdi de onu iptal etmemi istiyolar
Realhas the Great
Realhas the Great
Dil bilgisi falan yapamıyorsan kalan sürede onlara bak fulleme ihtimalin bile olur dil bilgisini
Baldiback
Baldiback
dil bilgisi yapamıyom da nası fullicem la
Realhas the Great
Realhas the Great
Şunu izle videolar kısa zaten 4 saat bile sürmüyor üstüne test kitabından soru çöz en son çıkmışları çöz
URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.