Neler yeni

ModArtPC Forum

K
Kürşat
Bütçeniz nedir komple sistem için
bogota9603
bogota9603
elimdeki sistem 40 50 bin tl civarı ama her ay yeni ürün alıp elimdekileri satmayı düşünüyorum yani 60 70 bini bulabilir
K
Kürşat
Tek tek alacaksınız anladım bu ay ki parça Nedir
bogota9603
bogota9603
ekran kartına karar verdim kasa içinde aynı şekilde fakat sonrasına kararsızım
:)
K
Kürşat
Aslında ben üst düzey bir sistem yapabilirim ama 1 ay sonra stok olur mu olmaz mı biter mi bilmiyorum misal şuan bir ram var mükemmel kaliteli Cl 36 6000mhx Trident Z RGB 4050 TL kritik stok var bitecek ama 1 ay sonra olur mu olursa ne olur bilemem bunun gibi önerdiğim parçaların durumu ne olur bilemem bence kasa yerine ufak daha kritik ürünler olabilir misal power SSD ram alabilirsin kasa parasına
bogota9603
bogota9603
power kaç w ve hangi marka
K
Kürşat
Aslında 1000w Gold sertifikalı tam Modüler PCI 5.0 destekli düşündüm fsp
bogota9603
bogota9603
thermaltake dimi bu bizi baya götürür sanırım vatan da şuan 5.570
K
Kürşat
Hayır tabiki 5bine çıksam bunu alırdım ona niye vereyim

URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.
bogota9603
bogota9603
ben markalara çok takılıyorum bilindik marka olmadımı güvenemiyorum
K
Kürşat
Fsp kadar bu işi iyi yapıyor dünya devi adamlar güç kaynağı ve UPS lerde alanında çok uzmanlar
bogota9603
bogota9603
anladım
K
Kürşat
1200w platinium bu arkadaşıma 100 bin TL lik sistem yaptık bu PSU yu önerdim aldı
bogota9603
bogota9603
URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.
fiyat olarak iyi midir
bogota9603
bogota9603
vey 1200 lük 5 bin daha mı mantıklı
K
Kürşat
Bütçen varsa attığım iyi hem platinium hemde 1200w sanıyorum ki üst seviye sistem yapacaksınız kasa buna baktığınıza göre
bogota9603
bogota9603
bu işle mi uğraşıyorsun normalde
K
Kürşat
Hayır ama 10 senedir PC ile uğraşıyorum çokça sistem topladım sattım kurdum tavsiye ettim alanlar oldu gidip onlara kurdum ayarları yaptım vs vs elimden çok sistem geldi geçti yani 😂 ama Kendi sistemim 12100f GTX 1660 süper 😂
bogota9603
bogota9603
süpermiş :D
K
Kürşat
Süper zaten 😂

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.