Merhaba geçtiğimiz aylarda laptoptan
sisteme geçiş yaptım. Odamda internet ile alakalı bir kablo olmadığı için router dan kablo ile bağlanmak için TP linkin archer c50 modelini satın aldım. Daha sonraki zamanlarda bilgisayarı açtığımda internete bağlı olmama sorunu , oyundayken internetin kopması sorunu yaşadım. modemi kapatıp açınca düzeliyordu ama bu sorunu farklı zamanlarda yapıyordu. Bazen 3 gün sonra, bazen peş peşe her gün. Hatta bir keresinde modem kapat aç ile düzelmedi ve reset atıp baştan kurmak zorunda kaldım. Bu arada
güncellemesi vs günceldi. En sonunda routerda bir problem var diye düşünerek. Tenda Ac5 v3 modelini satın aldım yaklaşık 1-2 hafta önce. Bu routerdada dün internet kopması yaşadım ve kapatıp açınca düzeldi. Bu akşamda bilgisayarı açınca internet yok olarak gözüküyordu ve yine kapatıp açtım düzeldi. Sizce problem nerede ? Modemimin markası tenda ve hep 5ghz üzerinden bağlandım bu zamana kadar. Modemin sinyal gücü router ara yüzünde %84 olarak görünüyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.