Merhaba dostlar bu konuyu bir inceleme olarak düşünebilirsiniz.
Bundan 1 ay önce itopya üzerinden
bybarisss hocam ile ortak karar vererek.
Link Removed
Monitörü 5500 TL 'ye satın aldım. Açıkcası ilk aldığımda fazla test etmedim ölü pixel v.b gibi.
Monitörü ilk aldığımdan beri sistemi koyu mod ile kullandım.
Dün akşam beyaz temaya geçiş yaptım ve 15-20 dakika sonra monitörün ortasında yukarıdan aşağı doğru soluk pembe renkte bir çizgi olduğunu farkettim.
Çizgi üst kısımda ve alt kısımda biraz daha soluklaşıyordu ama orta kısımda daha belirgindi.
Hemen itopya ile iletişime geçtim bana ürünü kontrol etmeleri için geri göndermemi istediler.
Dün apar topar yurtiçi kargo ile gönderdim.
Şuan beklemedeyim. sonuçları ve süreci buradan paylaşacam.
Para iadesi talep ettim açıkcası monitördeki renkler beni pek tatmin etmedi.
Eğer para iadesi alabilirsem farklı bir monitör almayı düşünüyorum.
2 adet görsel ekledim fotoğrafda biraz zor belli oluyor. Mouse imlecinin sol tarafına zoom yaparsanız çizgiyi görebilirisiniz. Çıplak gözle daha net gözüküyor.
Bundan 1 ay önce itopya üzerinden

Link Removed
Monitörü 5500 TL 'ye satın aldım. Açıkcası ilk aldığımda fazla test etmedim ölü pixel v.b gibi.
Monitörü ilk aldığımdan beri sistemi koyu mod ile kullandım.
Dün akşam beyaz temaya geçiş yaptım ve 15-20 dakika sonra monitörün ortasında yukarıdan aşağı doğru soluk pembe renkte bir çizgi olduğunu farkettim.
Çizgi üst kısımda ve alt kısımda biraz daha soluklaşıyordu ama orta kısımda daha belirgindi.
Hemen itopya ile iletişime geçtim bana ürünü kontrol etmeleri için geri göndermemi istediler.
Dün apar topar yurtiçi kargo ile gönderdim.
Şuan beklemedeyim. sonuçları ve süreci buradan paylaşacam.
Para iadesi talep ettim açıkcası monitördeki renkler beni pek tatmin etmedi.
Eğer para iadesi alabilirsem farklı bir monitör almayı düşünüyorum.
2 adet görsel ekledim fotoğrafda biraz zor belli oluyor. Mouse imlecinin sol tarafına zoom yaparsanız çizgiyi görebilirisiniz. Çıplak gözle daha net gözüküyor.