Belki aramızda Windows 7 kullanıp simgelerini sevmeyen kişiler vardır. Örneğin benim gibi.
Biraz araştırma yaptım ve "setup" dosyası gibi şeyler olmadan bunu nasıl yapabileceğinizi göstereceğim.
Not: Linkler aşağıda.
1. Adım (önemli!): Yüklediğiniz dosyayı dalgınlığınıza gelip silmeyeceğiniz bir yere aktarın.
2. Adım: İstediğiniz bir programa veya klasöre sağ tıklayıp özelliklere girin.
3. Adım: Üst taraftaki özelleştir bölümünden "simge değiştir" butonuna tıklıyoruz.
4. Adım: Açılan küçük menüde "Gözat..." seçeneğine basıp yüklediğimiz "imagares.dll" adlı dosyayı seçiyoruz.
Bu işlemlerden sonra simgeleriniz otomatik olarak Windows 10 gibi gözükecektir. Dosyayı " " basararak indirebilirsiniz. İçine sinmeyen olursa diye linki.
-Örnekler:
Okuyan herkese çok teşekkür ederim.
Kaynak TP kullanıcısı Falsey
Not: Linkler aşağıda.
1. Adım (önemli!): Yüklediğiniz dosyayı dalgınlığınıza gelip silmeyeceğiniz bir yere aktarın.
2. Adım: İstediğiniz bir programa veya klasöre sağ tıklayıp özelliklere girin.
3. Adım: Üst taraftaki özelleştir bölümünden "simge değiştir" butonuna tıklıyoruz.
4. Adım: Açılan küçük menüde "Gözat..." seçeneğine basıp yüklediğimiz "imagares.dll" adlı dosyayı seçiyoruz.
Bu işlemlerden sonra simgeleriniz otomatik olarak Windows 10 gibi gözükecektir. Dosyayı " " basararak indirebilirsiniz. İçine sinmeyen olursa diye linki.
-Örnekler:
Okuyan herkese çok teşekkür ederim.
Kaynak TP kullanıcısı Falsey