Neler yeni

Oceanbilisim.net maduriyeti

sas15

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
Oceanbilisim.net'den 3 aylık VDS server hizmeti satın aldım. Serveri kendileri manuel olarak sistemini kurup kullanıcı adını ve şifresini kendileri belirledikten sonra bana teslim ettiler. Bunun daha 1 ayı geçmemişken Server'imi illegal aktivite yüzünden kapatıldığını belirttiler fakat ben kendimden %100 eminim ki herhangi bir yere saldırı falan gerçekleştirmedim. Ben hizmetlerini sadece "OpenVPN" aracılığı ile oyun oynamak için kullanıyordum. Bana tekrar IP'mi yenileyebileceklerini fakat "Tekrardan böyle bir durum yaşanması durumunda kişisel bilgileriniz hukuksal süreç başlaması için kullanılabilir bilginiz olsun." diye bir cevap verdiler. Ben yapmadığım bir şeyden sorumlu olabileceğimden hizmetimin yenilmemesini ve kalan 2 ayımında para iadesi yapılmasını istedim fakat iade yapmayacaklarını söylediler.

Birinci olarak bu saldırı yapıldığında Server'a bağlanan cihaz IP'sini paylaşmalarını rica ettim fakat söyleyemeyeceklerini belirttiler. Ben serverlarını herhangi bir illegal işlemde kullanmadım kendileri de server bilgilerime sahip bir tek sunucuya ben ulaşım sağlamıyorum. Kendileri bilgileri sızdırıp bu işlem için kendi hatalarından dolayı sebebiyet vermiş olabilirler. Birçok sebep olabilir ben bu olayın tekrarlanmayacağından nasıl emin olabilirim? Tekrar aynı şeyin yaşanması sonucunda mahkemelik duruma düşürebileceğimi belirtiyorlar. Ben hizmetlerini mağdur olmamak için kullanmak istemiyorum, artık kendilerine karşı güvenim kalmamıştır.

Benzer duruma kimsenin düşmesini istemediğim için sizinle paylaşmak istedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Çevrim içi üyeler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.