Neler yeni

MTK Islemcilerde IMEI Repair Islemi

Umut Nas

Moderasyon Ekibi
Süper Moderatör
Konular
346
ModArt Kredi
0
IMEI'si Bozulan MediaTek İşlemcili Akıllı Saat / Telefonun IMEI Onarımı Nasıl Yapılır? (IMEI Repair)

Dikkat!:
IMEI Değiştirmek Yasal Bir Eylemdir. Ben bu konuda size IMEI değiştirmeyi öğretmeyeceğim! Size Kaybettiğiniz eski IMEI'nizi nasıl geri getirirsiniz, onu anlatacağım!

IMEI, her telefon için kaydı 15 haneli benzersiz bir kimliktir. Kimlik kartınızdaki TC. kimlik numarasını hatırlayın, aynen onun gibidir. IMEI kaydı ücretlidir. Her telefona atılmış olan IMEI'ler, aslında telefona atılmadan önce kayıtları yaptırılmıştır. IMEI bozulması / kaybı, çok nadir olan bir sorun olsa da, çok baş belası bir sorundur. IMEI' niz bozulduğunda telefonunuz IMEI'sini "IMEI: 000000000000000" şeklinde sıfırlı gösterir. Eğer IMEI'nizi bozarsanız, şebekeniz aramalara kapanır, ve arama yapamazsınız. Peki IMEI' si bozulmuş bir MediaTek işlemcili telefona / akıllı saate eski IMEI'si nasıl geri kazandırılır? Size onu anlatacağım.

1. Adım:
IMEI' si bozulmuş Telefonunuz veya akıllı saatiniz ile Windows bilgisayarınız arasında bir USB bağlantısı kurun.

Yukarıda Dediğim gibi. Aynen bunu yapın.

USB.png

2. Adım: Aygıtınızın sürücüsünü kurun.

USB ile bağlantı kurduğunuz MediaTek işlemcili akıllı saat / telefon sürücüsüz olacaktır. Ve eğer sürücüsüz ise böyle görünecektir:

Sürücüsünü buradan hızlıca indirebilirsiniz: [İndirme linkleri yakında gelecek...]

product.PNG

3. Adım: SN Writer isimli IMEI atıcı programı indirin.

Bu programın görüntüsü böyle:

Ekran Alıntısı bb.PNG

SN Writer programını bu linkten indirebilirsiniz: [İndirme linkleri yakında gelecek...]

4. Adım: SN Writer Kullanımı

Programı indirdiğinizde zip dosyasını bir klasöre ayıklayın. Sonra "AP BP Base" isimli klasöre girin. Orada birsürü MTK (MediaTek) işlemci sürümleri var. Cihazınızın işlemci sürümü hangisi ise o klasöre girin. Ve o klasörün içinde dosyalar olacak veya 1 dosya olacak. O dosyaları masaüstünüze taşıyın. Birazdan onlar bize çok lazım olacak.

ap bp.PNG

Şimdi bu klasörlerden çıkın ve programı çalıştırın.

sn writer.PNG

öğretme.PNG

Sonra da bu programdaki 'System Config' isimli butona tıklayın.

Ekran Alın.PNG

Sonra aşağıdaki ekranda 'Start' Butonuna tıklayın:

Ekran Alıntısı bb.PNG

Size IMEI numaranızı yazmanızı isteyecek.

ime.PNG

IMEI' nizi yazdıktan sonra 'OK' butonuna tıklayın. ve telefonunuzu uyku düğmesine basılı tutarak kapatın.

İşlem başarılı olunca ekranda büyük bir "PASS" yazacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Çevrim içi üyeler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.