Neler yeni

Laptop Önerisi

delphinnus

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
Merhaba arkadaşlar,

Kardeşime hem mobil uygulama geliştirme hem de oyun oynamak için uygun bir laptop almak istiyorum. Bilgisayarın dayanıklı olması önemli çünkü okula da götürmesi gerekiyor. (Masaüstü önerisi istemiyorum) Bu konuda çok deneyimim yok, o yüzden önerilerinizi bekliyorum. Bir de, başka bir platformda Carbon X1 modeliyle ilgili birkaç öneri gördüm. Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanıcı yorumlarına göre oldukça beğeniliyor ama sizin fikrinizle ihtiyaçlarım için uygun olur mu? Ayrıca, MSI Crosshair 16 HX hakkında da kararsız kaldım. Bazı yorumlarda ekran kartının yetersiz olduğu ve bu fiyata daha güçlü bir donanım olması gerektiği söyleniyor. Bu konuda fikri olan varsa, paylaşırsa sevinirim.

Not: Bütçem 85.000 TL.
Yetkili servis ve yedek parça temini konusunda sorun yaşanmasını istemiyorum arkadaşlar. Bu modeller dışında model önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.