Neler yeni

Soru curved oyuncu monitör öneri

Astali

Aktif Üye
Uzman
Konular
10
ModArt Kredi
0
27 inç 32 inç 2k veya 1920 1080 en az 240 hz ms farketmez cs2 oynamak için curved oyuncu monitörü yüksek hz önerirseniz sevinirim.bütçe max 15k fakat 5-10k arası güzel olur 15k ya kadar önerileriniz bekliyorum.

Astali

Aktif Üye
Uzman
Konular
10
ModArt Kredi
0
bu monitörlere aoc çok önermemişler benim de hoşuma gitti.
URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.

bu listedeki monitorler alinir mi?

AOC C27G4ZXU 27" 280 Hz 0,3 ms FreeSync HDR10 Yükseklik Ayarlı Fast VA Curved Oyuncu Monitör​

ozellikle bu.cs2 de hz yuksek olmasini istiyorum.hikayeli oyunlar da oynarim öyle lüks bir şey istemiyorum normal olsun yeter paneli vs

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

• Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.