- Konular
- 1
Evde 3d yazıcım var kanal senden kırılan parça elinde kumpas var ise ölçme şansın var mıdırHerkese merhabalar.
Corsair 4000x kasasının Ön panel camını tutan tırnaklarını 3d yazıcıda yapan varmi acaba?
Veya herhangi bir yerde bulabilirmiyiz?
Evde 3d yazıcım var kanal senden kırılan parça elinde kumpas var ise ölçme şansın var mıdır
Onu düşündüm aslında ama yine bir kasa temizliği yaparken ön paneli sökmek zorunda olduğum için takarken yada çıkartırken tekrar kırılır, esnek bir parça malumExtra güçlü bir yapıştırıcı ile yapıştırmanızı önereceğim.
Şanslısın ki aynı kasayı zamanında kullandım kaç mm olduğu biliyorum bakayım tutturabilirsem bir kaç deneme yanılma yapıcam
Parça bu ama elimde bir kumpas yok inanın ki
Corsair müşteri memnuniyeti çok önem veriyorCorsair amerika ile iletişime geçersen yollarlar sana ücretsiz nisan ayında 12 nesil anakart ve işlemciye geçince LGA1700 retrofit kit arıyordum kendilerine yazdım 4 günde yolladılar ücretsiz olarak saygı duyulacak bir firma.
Japon yapıştırıcının gücü adına!! ama Corsair ın supportuna kasanın camını takarken elimden kaydı kırıldı diye mesaj atıp ücretsiz temperli cam alındığı bilinen bir gerçek o yüzden seve seve tırnakta yollarlar bu dediğim pandemi öncesiydi şimdi değişti mi bilmiyorum ama corsair bi yolunu bulur en kötü 3d modelini iste onu yollarlarOnu düşündüm aslında ama yine bir kasa temizliği yaparken ön paneli sökmek zorunda olduğum için takarken yada çıkartırken tekrar kırılır, esnek bir parça malum
Supportlarına ticket attın mı cevap verdiler mi?Herkese merhabalar.
Corsair 4000x kasasının Ön panel camını tutan tırnaklarını 3d yazıcıda yapan varmi acaba?
Veya herhangi bir yerde bulabilirmiyiz?