Neler yeni

Öneri Çocuk Kulüpleri Bordro Yazılımı

kulup_bordrosu

Yeni Üye
Modart Kullanıcı
Konular
1
ModArt Kredi
0
Kulüpmatik, kulüp yönetimini sadeleştiren ve özellikle eğitim kurumlarına yönelik olarak geliştirilen, ücretsiz bir yönetim yazılımıdır. Milli Eğitim Bakanlığı’nın belirlediği standartlara göre güncellenmiş bu sistem, kulüp faaliyetlerinin ekonomik yönetimini kolaylaştırır ve işlemleri düzenler. Kullanıcı dostu arayüzü ile finansal işlemlerden öğrenci bilgilerine, bordro hazırlamadan ödemelere kadar birçok konuda kolaylık sağlar.

Kulüpmatik Özellikleri:
  • Öğrenci/Veli Bilgi Modülü: Bu özellik ile öğrencilerle ilgili bilgileri ekleme, güncelleme veya çıkarma işlemlerini hızlıca yönetebilirsiniz.
  • Personel Modülü: Kulüp içinde görev alan tüm personeli kolayca sisteme ekleyebilir veya güncelleyebilirsiniz.
  • Ödeme Takip Modülü: Aylık ödemeleri kayıt altına alarak, ödeme yapanları ve yapmayanları net şekilde izleyebilirsiniz.
  • Harcama Takip Modülü: Giderlerinizi düzenli kaydedebilir ve kulübün bütçe planlamasını kolayca takip edebilirsiniz.
  • Bordro Hesaplama Modülü: Kulübe ait personelin ödemelerini otomatik olarak hesaplar; banka listesi ve bordro dökümü oluşturarak ödeme süreçlerini hızlandırır.
  • Arşiv Modülü: Önceki dönemlere ait bordroları saklayarak geçmiş verilere erişim sağlar.
  • SMS Modülü: Hazırlanan mesaj şablonları ile velilere kolayca bilgilendirme yapılmasına olanak tanır.
URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.
ile kulüp yönetimini daha verimli, pratik ve düzenli bir şekilde yürütebilir; eğitim kurumları için günlük operasyonları hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.