Neler yeni

Öneri Ankara’da Prodüksiyon Eğitimi

aysuyigiter

Pro Üye
Kadınlar Kulübü
Konular
442
ModArt Kredi
0
Site Adı: Ankara’da Prodüksiyon Eğitimi

Site URL:
URL içeriğini görüntülemek için Lütfen Giriş yap veya Kayıt ol Teşekkürler.

MAC DJ Academy & Stüdyo MAC, DJ ORCUN’un 20 yılı aşkın global sahne deneyimiyle kurduğu ve elektronik müzik dünyasına katkı sağlamak isteyen tüm müzik tutkunlarına kapılarını açan bir eğitim ve prodüksiyon merkezidir. DJ Academy Ankara müziğe ilgi duyan herkesi hem yaratıcı hem de profesyonel becerilerini geliştirmeleri için eşsiz bir fırsat sunuyor. DJ’likten prodüksiyona miksajdan mastering’e kadar geniş bir yelpazede verilen eğitimlerle katılımcılar müziğin her aşamasında uzmanlaşabiliyorlar. Eğitim sürecinde katılımcılar sadece teknik bilgi edinmekle kalmıyor aynı zamanda gerçek sahne deneyimiyle de tanışıyorlar. DJ ORCUN ve ekibi elektronik müzik alanındaki uluslararası deneyimlerini paylaşarak öğrencilere sadece akademik değil, pratik bilgi de sunuyor. MAC DJ Academy & Stüdyo MAC başlangıç seviyesinden ileri düzeye kadar herkese hitap eden ders içerikleriyle müziğe adım atmak isteyenler için ideal bir adres.

MAC Music Global kayıt stüdyosu konusunda da müzik prodüksiyonunu bir sanat haline getiriyor. MAC DJ Academy & Stüdyo MAC gelişmiş ekipmanları ve yazılım altyapısı ile müzik yapımcıları ve DJ’ler için profesyonel bir ortam sunuyor. Burada katılımcılar kendi şarkılarını yaratabilir, projelerini kayıt altına alabilir, miksaj ve mastering işlemlerini en üst seviyeye taşıyabilirler. Alanında uzman eğitmenler ve müzik profesyonellerinin rehberliğinde müzik prodüksiyonu konusunda gerçek anlamda derinlemesine bir deneyim edinmek mümkündür. Ayrıca MAC Music Global'in sunduğu dijital müzik dağıtım hizmeti hazırladığınız müziklerin Spotify, YouTube, Apple Music gibi dünyaca ünlü platformlarda dinleyicilerle buluşmasını sağlıyor. Müzik prodüksiyonunu bir adım öteye taşımak isteyenler için bu hizmet sanatçılara global müzik pazarına açılma fırsatı sunuyor. Bu sayede müzikal kariyerini profesyonel bir şekilde inşa etmek isteyen herkes sadece kaliteli bir prodüksiyon değil, aynı zamanda müziklerinin dünyaya yayılmasını sağlayacak kapsamlı bir destek alıyor.

DJ ORCUN’un liderliğinde şekillenen bu müzik akademisi ve prodüksiyon merkezi elektronik müziğin geleceğini şekillendiren önemli bir adres olarak karşımıza çıkıyor. Hem DJ Academy Ankara’da hem de kayıt stüdyosu ve dijital müzik dağıtım süreçlerinde sağlanan profesyonel destek müzikle ilgilenen her seviyedeki katılımcıya büyük bir katkı sağlıyor. Eğer siz de müzikle ilgili profesyonel bir yolculuğa çıkmak istiyorsanız macmusicglobal.com ihtiyacınız olan tüm araçları ve bilgiyi sunmak için hazır.

ki835xu.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı ve ziyaretçiler

Online yöneticiler

Çevrim içi üyeler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.