Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Sea

GIBIRNet'ten Uzak Durun Lütfen Dertsiz başınıza dert almayın

Süperonline da eve gelip kurdu hiçbir problem çıkartmadı sağolsunlar dedikleri hızları GPON altyapılarıyla fazlasıylada veriyorlar.
  2. Sea

Video Türkiye'nin En Hızlı İnterneti İçin 120.000 TL PC Topladık! 10.000 Mbps

https://youtu.be/yIwsu_tfaJQ?t=311 Çevirdiniz de mi o AIO Ekranını :D ?
  3. Sea

İnternet hızlarınız nelerdir?

Wifi adaptörüm çalışıyor mu diye denedim cat 7 kablo ile aldığımdan daha iyi download aldım normal mi bu :D
  4. Sea

Fiber internet bekleyenler ve altyapı hakkında merak ettikleriniz neler?

Aile yaşamı Site tercihini daha güvenli bulduğundan hayatım boyunca internet sorunlarıyla karşılaşmadım ve ev inşasında her odaya cat7 hazır çekilmiş elektrik prizinin yanına plug konulmuş ondan dolayıda hiçbir şekilde uğraşmak gerekmedi eve yerleşirken ilgimi dahi çekmemişti oysaki ama bundan...
  5. Sea

Fiber internet bekleyenler ve altyapı hakkında merak ettikleriniz neler?

Artık emlakçılara 1. soru Gigabit internet altyapısı var mı varsa hangi sağlayıcılar veriyor 2. soru toplu ulaşıma ne kadar yakın 3.soru kira ne kadar oldu herhalde.
  6. Sea

Ofiste çalışmak var Evini ofis olarak kullanan Levon olmak var şimdi ama... Sakın eve 10gb internet çektiler deme de kıskanmayalım :D
  7. Sea

Ping allaha emanet mi? adı çok duyulmamış internet sağlayıcıları bu aralar çok çıkmaya başladı benim bilgisizliğimde olabilir...
  8. Sea

Sözleşme bitmeye yaklaşınca 50mb paketi 189 Tl cik olarak satmak için çok kıvrandılar modemide bedava veriyorlarmış dev hizmet yapıyormuş gibi... tabi bu sırada 1000mb ı 20 tl farkla sunan Süperonline ve Vodafone fiberler...
  9. Sea

200 Mb paketi mi bu yoksa gamer gece paketi diye geçen paket mi?
  10. Sea

:D :D :D Levon az kalsın Türk Telekoma 200 mb için 500tl/ay ödiyicektin gibi olmuş allahtan şu TT nin tekelleşme olayını biraz kıstıladılarda tt nin altyapısında başka bir internet host/provider daha ucuza sunabiliyor...
  11. Sea

Turknet simetrik vermiyor mu Upload ı ? 60 da gayet iyi ama işi için 3990X dizen birisi simetrik tercih eder diye düşünmüştüm altyapı kaynaklı mı ?
  12. Sea

Tuhaf ya şeyi kontrol ettin mi aynı wifi sinyal bandında birden fazla router olduğunda biraz kafaları karışabiliyor bunu wifi adaptörü ile test edebildiğin birkaç uygulama var veya random sinyal bantlarına veya mghz lere falan geçip deniyerek kendin oturduğun apartman/sitede en boş en...
  13. Sea

Türkcell de GPON altyapı diye geçiyor telefonda bende gigafiber diye sormuştum adres/hız doğrulatırken ilk başta.
  14. Sea

WİFİ 6 ile de aynı hızları veriyor İOS güncellemeleri haricinde app store güncellemelerinin hazırlanması indirilmesinden daha çok sürüyor ama farklı bir keyif bitişini izlemek internetin değerini GTA5 i tekrardan indirirken yemek yiyip gelince inmiş olduğunu gördüğümde farkettim.
  15. Sea

Hayır, stabilde saniyede 90 MB/sec civarı görüyorum Epic sunucularında ama Steamde durum 80-90 MB/sec arası oluyor belli bir süreden sonra stabilleşiyor ama yinede arada 50-60 MB/sec a düşüyor
  16. Sea

Vallaha daha demin elektrikler gidip geldi diye restart yedi durum şuanlık şu:
  17. Sea

11 mbps 1080P oynatıyor mu ?
  18. Sea

simetrik standart mı sunuyorlar yoksa paket mi simetrik internet ?
  19. Sea

Altyapısını ev telefonu kablosundan falan mı alıyor ?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.