Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. RecSpeed

Kemal Kılıçdaroğlu Konuşma Yaparken Bir Genç "Aday Olma" Dedi.

sen boş yapmaya devam et, işte @ModArt Levon bunun gibi kuş beyinlilerden bahsediyordum, gelmiş bana koyu akp li diyor, ben koyu akp isem sen nesin, Senin ne olduğun belli bile değil sıfatsız, kuluçtaroğlu ile aynı beyinde olanların yapacağı max yorum bu olur, gelir tartışmayıda bilmez ne...
  2. RecSpeed

@ModArt Levon bu arada araya sıkıştırayım aklıma gelmişken Erdoğan büyük risk alıp kürtlerin %90'ın gelir kaynağı olan tütünü kaldırdı, O zamanlar binlerce kişi işsiz kaldı. Ama halen o işten olanlardan oy verenler çok.
  3. RecSpeed

@ModArt Levon Bu arada araçların vergisi yakıt vs ülkemizde biraz fazla arttığında, Aklıma ilk gelen yerli otomobili ör:passat yerine tercih ettirme sebebi olarak algıladım. Umarım büyük markalar gibi kendi içinde rakipler doğar ve hayaller gerçekleşir. 50 sene önce bir mustang üretebilsek belki...
  4. RecSpeed

Umarım hayalin gerçekleşir, Bende ekstra bişeyler yazıp uzatmayayım en iyisi zaten ben insanları ötekileştirmiyorum bir kesimden genelde bahsederim ben o kesimde doları 1tl dahi yapsa yine oy vermem diyen kesimden bahsediyorum körü körüne gidenler, Yoksa sizin gibi, ekonomik açıdan sıkıntısımız...
  5. RecSpeed

+ Olarak TOGG gibi projelere destek çıkmayıp köstek oluyorsanız en kötüsünü hak ediyorsunuzdur. Kendinizi abd ile kıyaslamaya devam edebilirsiniz. Biraz ezbere konuştum kılıçtaroğlunun bir konuşmasında dolar olarak öneriyordu tl çevirince şuan 6 ile 7 arasında bişey oluyordu hatırlayamadım.
  6. RecSpeed

Mükemmel bir çözüm söylüyecem , Torpille alınanlar hainlikle suçlansın, Bakalım torpil bu kadar kolay oluyormu , Bunun gibi bir sürü şey yapılır ülkedeki en büyük problem hafif cezaların ağır çekilmesi ağır olması gereken cezaların hafif olması.
  7. RecSpeed

Chp 6000₺ asgari önerdi 8.500₺ oldu. Chp zaten var olan projelerin üstüne kondu ör:Metro Akp nin sunduğu suya indirimi bile onaylamayan chp. Bana chp dışında bir parti savunun lütfen, gelip ne yaptı ne yapmadı tartışmasına girmeye gerek yok, gözünü açan herkes görür, Dediğim gibi ekonomiyi bozan...
  8. RecSpeed

Düzenledim sizin için, ama sizde önünüze gelene benzer tavrı kullanmışsınız ki ben direkt bir bireye kullanmadım ctrl+f ile s*l*k kelimesini aratabilirsiniz, her neyse, Eleştirmeyen Koyu akplilerin(onlarda ayrı bir durum) en azından bir bahanesi var yol,hastane yaptı diyerek geçebiliyor adam...
  9. RecSpeed

Buna bakarsak o zaman size göre Erdoğan'da fetöcü olur, ama öyle olursa da chp ile ince mevzusu var, Bu arada bir partiyi sonuna kadar her hareketini savunan net "değişiktir", Benim eleştirdiğim beğenmediğim çok yönü var her siyasetçinin ama akp ile chp aynıdır veya başka bir parti, partiler...
  10. RecSpeed

Hocam p*kk bile 6'lı masayı destekliyorsa şöyle bi düşünürüm ben, Bu arada Terörü bitirende Türk+Kürt lerdir konu tartışmaya kapalıdır. Ancak her kesimde olduğu gibi ırk fark etmesin kansızlar vardır. İslam'ın, Atatürkçü'lüğün kullanıldığı gibi p*kk(ermeni) da kürtlüğü kullanıyor. Ama bunu...
  11. RecSpeed

Hocam ne dediklerini bilmiyorlar, İçeride ne kadar suçlu varsa hepsi için aynı şeyi söylüyorlar, Neden içeride ?. Bunlardan bir cacık olmaz, Keşke sistem satan siteler gibi rekabet olsaydı ama yok, 6'lı masa = turbox pc.
  12. RecSpeed

CHP demirtaşı aday gösterse ona vereceksiniz yani, Bu kafayla iyi ilerlemişsiniz Vallahi, özgürlük,laiklik bu mu cidden ? Çocuğun ağzını kapatan akpartili biri olsaydı konuşanda Erdoğan olsaydı gelip buraya konuşturmazlar zaten yazacaktınız, Hayatınız ezber olmuş, Hiçbir vaad'i olmayan birini...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.