Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. K

Öneri Pc Upgrade Zamanı

Geçmişken DDR5 e geç 9070 düşünüyorsun madem ve h9 flow gibi güncel gösterişli bir kasa da olacaksa hem ileriye dönük hemde güncel kalmak adına am5 DDR5 sistem topla bence
  2. K

4060ti alınır mı

Alınmaz dostum 6000 lik cl 30 al
  3. K

4060ti alınır mı

7500f bundan daha çok performanslı bu 8400f boş yere çıkmış bir model aynı Rtx 3050 gibi
  4. K

50 bin tl monitör dahil hazır sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7600x-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  5. K

4060ti alınır mı

Alacak mısın aldın mı
  6. K

29.000₺ 4060 sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/323554/maxima-4060-amd-ryzen-5-7500f-tray-msi-geforce-rtx-4060-ventus-2x-black-8gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  7. K

25000 TL'ye sistem önerisi

4060 lı sistem satıyorum sıfır 20 ye istersen
  8. K

7500F Ekran Kartı Önerisi

İkinci el 4070ti süper al
  9. K

9800X3D ısı değerleri nasıl?

89/90 derece fazla bence ve macun çok mu koydun taşmış
  10. K

Yardım 14600K DÜŞÜK PERFORMANS ÇALIŞIYOR

Dostum o anakart o işlemci ile uyumlu değil anakartın faz yapısı ve vram performansı işlemcinin yüksek seviyede çalışmasını engelliyor bu sistemi kim topladı sana dengesiz bir şekilde toplamış
  11. K

Gerçekten Artık Delirmek Üzereyim Cidden

İşlemci de dahili grafik birimi var bunu devre dışı bırakmanı öneririm zira sistem dahili gpu da kullanabiliyor
  12. K

Ryzen 5 7500F sistem için tavsiye ve öneriler

7500f ile ddr4 yapamazsın zaten DDR5 platformuna sahip diğer eksikler için bütçe nedir
  13. K

RTX 5080 SİSTEM TAVSİYESİ

Bütçeniz nedir
  14. K

Am5 için Kasa ve Psu Önerisi

O zaman biz sana model önericez sen kartına göre nereden alacağına mı bakacaksın
  15. K

PSU BAĞLANTISI NASIL OLUCAK ?

Sorununuz aktif devam ediyor muydu
  16. K

Am5 için Kasa ve Psu Önerisi

Knka yanlış anlama ama Rx 7800 neden tercih ediyorsun birde topalama pahalıya geliyor hazır sistem düşünmez misin
  17. K

Psu o kadar pahalı model seçmeye hiç gerek yok o sıvı soğutmayı balon yaptılar daha kaliteli performanslı modeller var direk Asus dan başka istemiyorum mu diyorsunuz şimdi
  18. K

Tek marka çatısı altında sistem toplamak pek akıllıca olmuyor neden dersen aynı performansı daha uyguna alıp örnek veriyorum Psu yu yüksek seçmek veya anakartı daha uzun vadeli seçim olmuş oluyor
  19. K

Öneri 9800X3D İşlemci ve X870 Chipset Anakart İçin Ram Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/512457/lexar-ares-rgb-32gb-2x16gb-6400mhz-cl32-intel-xmp-3-0-amd-expo-ddr5-heatsink-siyah-ram-ld5eu016g-r6400gdla/?ref=akakce

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.