Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Yunusabdi61

Yardım Corsair Türkiye yetkili servisi var mı?

Arkadaşlar şimdi aklıma takılan bir soru var hiç deneyimlemiş varmı yakın zamanda şimdi ben birkaç defa amazon tr üzerinden kendi sattığı corsair kasalardan birkac defa siparis verdim ve sorun yaşadığımda beni hep corsair global e yönlendirdi bu son sorun yaşamamda amazon tr ile görüştügümde...
  2. Yunusabdi61

Yardım Monitor çizgi sorunu

Beyler bugun fark ettimndaha önce yoktu sadece simsiyah sahnelerde oluyor kirmizi çizgiler monitor tarafindanda ekran karti tarafindanda kabloyu assagi yukari oynatinca gitgel yapiyor ekran kablo degistirdim duzelmedi kasayi tv ye bagladim ama onda yapmadi bu sorun birde sanki monutorun...
  3. Yunusabdi61

7950X için Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB vs DeepCool mystıque LCD 360

Gamer nexus un da mystique ve freezer 3 u inceledi orayada bak bi mystique bir tik onde idi sicakliklar bakimindan ama aradaki farka degermi bilmem gorunus bakimindan mystique bir tik guzel gozukuyor bence
  4. Yunusabdi61

Corsair 3000D mesh kasa

Postu hortlattim kusuruma bakma :D
  5. Yunusabdi61

Yardım Corsair 5000D Arctic 360mm Desteği

Sigmaz sebebi ise arctic in sivi sogutmalari nin radyatorleri standart sivi sogutmalara gore daha da kalin 38mm kalinligi var sadece radyator kalinligi (normal sivi sogutucularda 30mm ustu zor bulursun) fanlarda 25mm kalinliginda desen 63 mm kalinlik ediyor ve 5000d nin ustune sigmiyor ust...
  6. Yunusabdi61

Corsair 3000D mesh kasa

Ben kullaniyorum ama onermiyorum sebebi ise kablolamanalani asiri derecede dar psu alani dahi tabi hdd kullanmicam diyip hdd braketini sokersen baska onun disinda kule sogutucu kullanacaksan ustteki fanlar ile kule sogutucu arasi cok kucuk bosluk kaliyor onu goz onunde bulundurup al
  7. Yunusabdi61

Soru Corsair 7000d vs Cooler Master hafevo

Hala almadiysan deep. Cool morpheus var bi bak derim ona her tarafi sokuluyor masanin egzoz kismi bile her yerine 420mm sivi sogutma takabiliyorsun hemde fiyati 7000d ve haf evodan yari parasina onlarla ayni hatta daha fazla ozellik sunuyor
  8. Yunusabdi61

Yardım Türknet DNS sorunu

Türknete geçtim geçeli gün içinde en az 1 veya 2 kere dns kaynakli baglantı kopması yaşıyorum online oyun oynıyan birisiyim ve çogu ya oyuna girer iken yada oyun ortası oluyor internet hat degerlerin gayet stabil stabil şekilde 72mbps hız alıyorum modem arayüzünde kullandığım dns cloud flare in...
  9. Yunusabdi61

Gamer Eş Aranıyor

Ne oynuyorsun neler oynuyorsun daha dogrusu
  10. Yunusabdi61

Gamer Eş Aranıyor

Hmm ben eş degil berbaer oyun oynayacak arkadaş ariyorum o bile yok şuanda yani onceligim o ama eş çikarsa neden olmasin :D
  11. Yunusabdi61

İlk cep telefonunuzun marka modeli neydi ?

Samsung galax ace 5830i olan model ilk telefonum baya sevdigim memnun oldugum cihazdi gozum gibi bakardim sonra kullanicisi yani benim tarafimdan suikaste ugradi :D samsung galaxy a7 2017 gectim böylece (o siralar samsung yetkili serviste staj goruyordum) sarj soketi samsungun ilk çıkan type c...
  12. Yunusabdi61

Öneri 3500TL Gaming Kulaklık Önerisi

Reis o butceye eger mikrofonu kullanmicaksan ses kasmak icin aliyorsan sadece o butceye kaliteli ses veren kulaklik ben gormedim bulamadim elimde zamanin 250tl he aldigim suanda 990tl lerde kz zst x hi-fi (muzisyen kulakligi diye gecer) elimde var mikrofon konusunda skinti yasiyorum diye...
  13. Yunusabdi61

Hangi anakartı almalıyım?

Ben msi tercih ederdim sahsen
  14. Yunusabdi61

Ekran karti destek listesini onemseme anakartin piyasadaki tum ekran kartlarini sorunsuz destekliyor
  15. Yunusabdi61

Hayir ayni sitede uyumluluk kismina bas orda bellek destegi var orda
  16. Yunusabdi61

Expo destegi var ise eger calistirma ihtimali var evet 6000mhz de ama anakartin destek listeside önemli onada bi bak listede varmi diye
  17. Yunusabdi61

5000tl mekanik klavye tavsiyesi.

Kayda deger ekstra ozellik var ise ve butce artabiliyorsa bence onemli bir ozellik asus claymore 2 red alabilirsin numpad kismini sok yaninda tasi yada numpad kismini diger tarafa tak kullanisli klavye tabi ulkemizde bi okadarda pahali 6700 lerde birseydi en son arada indirime girdigi oluyor...
  18. Yunusabdi61

Soru Bu kasa iyimi

Bu kasada guzel ama belli basli tasarimsal hatalari oldugunu duymustum birkaç yerde.
  19. Yunusabdi61

O butcedeki anakartlarin (a620 chipset e sahip olanlar) vrmleri baya benzer pek farklilik yok saglam birsey almak istiyorsan butceyi b650 seviyesine butceyi cikartmani oneririm cogu dusuk seviye b650 ler 60 ila 70a lik mosfetlere sahipler sana fazlasiyla yetecegini dusunuyorum ama am5 sistemde...
  20. Yunusabdi61

Öneri 3.000TL bütçeye kulaklık

2700 fiyati nays ile alinca 150tl daha iner ama indirime girermi bilmem biraz beklicem belki amazon indirime sokar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.