Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. HerrSkorzeny

24 bin TL Monitör dahil Sistem

hazır sistem mi almayı düüşünüyorsunuz yoksa parça parça mı toplayacaksınız ?
  2. HerrSkorzeny

35000 tl ddr5 sistem analiz

benim ram ve psu için 750w ve cl32 tavsiyem olabilir
  3. HerrSkorzeny

Pc toplama hakkında yardım

termal macunu mx-4,mx-5 yada thermal grizzly ile değiştirebilirseniz gayet gzel sistem. ram de 3600 cl 18 olabilir
  4. HerrSkorzeny

Pc toplama hakkında yardım

bu bütçe komple sistem için mi sadece kasa için mi ayırmayı düşünüyorsunuz ? bir de 2. el parçaya sıcak bakıyor musunuz ?
  5. HerrSkorzeny

DDR5 sistem toplamak istiyorum

geçenlerde kampanyadan b650 anakart ve 7700x işlemci almıştım. ramleri de değitirmek zorunda kalıcagınızı varsayarsak benım hesabımla bana bu 3ü 16k civarın buldu. Bunun daha kasası psu su ekıpmanı monıtoru var. Cok net tavsıyemdır, ikinci el karşıtı değılsenız o fıyata hersey dahıl 3080li...
  6. HerrSkorzeny

Bu Sistem 15.000 TL Bandında Alınır mı?

ben de sizin klavye mouse onerinize anakart işlemci ve ekran kartını ekleyeyim , güçlerimizi birleştirelim :)
  7. HerrSkorzeny

parça parça guzel indirimler yakaladıkça alabiliri kastettim aslında. 2. el konunda ise ben buna sıcak bakıyorum, bir çok ekipman ve donanımımı 2. el aldım, 2-3 aylık temiz az kullanılmıs urunler neden fayda sağlamasın ki ekonomik olarak ? mesela atıyorum suan en ucuz 3090 25 k falan, ama baya...
  8. HerrSkorzeny

bence sisteminizi parca parca toplayın. Bu hazır kasalar firmaların tek seferde ciddi karlar cukkalaması ıcın tasarlanmıs bır satış modeli. Bazı parcalarda ikinci el kullanarak aynı malıyetle cok daha ust sevıye kasa toplayabilirsiniz. Hele ekran kartları ikinci elde bu kadar ölüyken sıfır...
  9. HerrSkorzeny

Yardım 4090 Custom Sıvı Soğutma için yardım.

ekwb kendi sayfası. Bu işi en iyi yapan firmalardan diye bliyorum ben. Uluslararası bir firma ama benden daha deneytimli arkadaslar da yeni oneriler yapabılır elbette
  10. HerrSkorzeny

Yardım 4090 Custom Sıvı Soğutma için yardım.

Link Removed bu linkte size fikir verebilecek urunler on satısta. ıncelemekte fayda var
  11. HerrSkorzeny

Ryzen 9 7900'li Sistem Topladım, Hata Mı Ettim?

Sivi sogutmayla ilgili rehberler var, fanin yonune bagli olarak disardan iceri mi iceriden disari mi hava alicak ya da push&pull seklinde mi olacak once onlari netlestirmek gerek. Islemciyi sogutucam diye ekran kartini da bunaltmanin da geregi yok :)
  12. HerrSkorzeny

Ryzen 9 7900'li Sistem Topladım, Hata Mı Ettim?

Sistem gayet guzel, hayirli olsun. Belki daha sonra 4000 serisi bir kartla guncellenebilir
  13. HerrSkorzeny

Bu sistem alınır mı?

işlemci biraz zayıf kalsada ilerde bir guncelleme planlamasıyla alınabilir. biraz zorlayıp işlemci ve ekran kartının birer seviye ustu tercih edilebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.