Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Rauzy

Valorant işlemci sıcaklığı nasıl

valo gibi bir oyunda bi kullanımı %100 ya kutuya fanıda koyamk gerkıyrokmu işlemciyi yollayınca
  2. Rauzy

hocam alıcaktım sorun işlemcide dediler vazgeçtim sonra ama soğutucun olmamsaı bi oyuna 100 200 fps etki edermiki
  3. Rauzy

upup
  4. Rauzy

bazılarında var termal macun bu şekildhe
  5. Rauzy

Valorant kasıyor bazen ve sürekli drop giriyor FPS 260'dan 150 130'a kadar düşüyor işlemci sıcaklığı fazla mı soğutucumu lazım bilgisayara format attım 300 400'dü şimdi bayağı düştü 130 150 fpslere geliyor ve kasıyor ve işlemci kullanımıda sürekli 90 100 geziyor Valorant'ta.
  6. Rauzy

i5 12400F Valorant kasıyor

hocam format attım falan şimdi 300 400 fpsim ve şuan güç tasarufunda kullanıyourm performansta değil
  7. Rauzy

evet hocamda 200 fps farketirmez bence
  8. Rauzy

benimkile hemen hemen aynı hocam 3070de valo işlemci oyunu değilmi
  9. Rauzy

hocam şimdi biri ile konuştum ondada aynı işlemci var ekran kartı 3070 stok fan 380 420 fps dedi max ayar
  10. Rauzy

hocam machun çıkıyor dimi
  11. Rauzy

alırım bunu hocam
  12. Rauzy

temperlı cam var onu çıkarımda yerde olduug için ayagım falan değebilirz bazen en iyis 600 700 e soğutucu almak dimi hocam
  13. Rauzy

hocam acaba işlemci ısınıdıg içinmi böyle
  14. Rauzy

bayagı guzel bencede
  15. Rauzy

windows 11 hocam sizce yoksa 10mu
  16. Rauzy

formatı direkt ayarldan atıyorum hocma bi sıkıntı olmaz dimi ederi nedir hocam asus 6650 xt 16 3600 mhz ram rampage voyager 750 watt kasa 500 m2 ssd PRIME H610M-R D4 anakart
  17. Rauzy

hocam temiz format derken nasıl yani en iysi pcyi satmak
  18. Rauzy

ilk aldıgımda bayagı yuksekti csde falan 1000 i gördüm fps test mapinden sonra düştü ama kasa hiç ısınmıyor acaba termal macunmu bitik last of us falanda oynuyamıyorum kasıyor orta ayarda yüksek fps ama drop giriyor sürekli oyuna windows 11 le herhalde bi alakası yoktur csde orta ayarda 150 fps...
  19. Rauzy

hocam 70 i hiç geçmiyor valoda aldı işlemci fanıda böyle macunu
  20. Rauzy

hocam ısınmıyorda neden böyle acaba ya

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.