Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Umut Nas

Çözüldü Bir anda internetim gitti ve asla bağlanamıyorum.

Telefonu bilgisayara bağlayın. Tethring seçeneği olacak. Onu secip kontrol edin.
  2. Umut Nas

Çözüldü Aorus Engine Açılmıyor.

Windows 10 surumu varsa onu dener misiniz?
  3. Umut Nas

İlk Islamı Kart: Tayyab

Bahsettikleri: İslami kurallara uygun Benzersiz kart tasarımları Bir günde teslimat Dünyanın her yerinde temassız ödeme 7/24 hizmet Üç adımda herhangi bir bankaya transfer Tayyab müşterilerine telefon numarası ile anında transfer Tayyab uygulamasından Tayyab kartına erişim ve yönetim Dünyadaki...
  4. Umut Nas

Yardım ModArt Arc 1 Sistem Hk.

Sistemin videosunda da söylendiği gibi surucu ile ilgili bariz sorunlar var. Kimi zaman fps gösterildiği gibi olmayabiliyor. Surucuyu silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.
  5. Umut Nas

IOS 17 ile Gizli Sekmeyi Face ID İle Açma

Telefonu baskasi eline aldığında kurcalarsa boyle gereksiz yerlere goz atacagindan dolayı.
  6. Umut Nas

Modart M9 hakkında

224 xts tabii ki.
  7. Umut Nas

monitor çizgi sorunu

Panel sorunu olabilir, ileride kalici olma riski var. Garantiye verin.
  8. Umut Nas

IOS 17 ile Gizli Sekmeyi Face ID İle Açma

Ayarları açıp Safari kısmına geliyoruz ve bu ayarı aktif ediyoruz. Artik gizli sekmeyi acarken güvende olacaksınız 😉
  9. Umut Nas

Samsung Telefonu Programsiz Windows'a Yansitma

Arkadaşlar merhaba, Samsung Smart View'de bulunan gizli bir ayar sayesinde telefonu kablosuz 2. ekran yapabildiğinizi biliyor muydunuz? Hem de programsız ve rootsuz. Yapmanız gerekenler çok basit. Elinizde Samsung telefon ve Windows bilgisayar varsa iş tamamdır. Adımlar: 1- İlk olarak Ayarlar...
  10. Umut Nas

Yardım Modard arc1 kasasını aldım fanlar kasadaki fanlar çalışmıyor

Kasanın önündeki cam paneli cikartmissiniz. Ayni şekilde arkada da olacak. Oradaki paneli de sökün fotoğrafını atin.
  11. Umut Nas

Modart M9 hakkında

Zevk meselesi tamamen. SE 224 XTS de yeterli olacaktır.
  12. Umut Nas

Modart M9 hakkında

Sivi soğutucu istersen: Link Removed Tamamen zevk meselesi tabii. Sivi soğutma istersen bunu alabilirsin.
  13. Umut Nas

Modart M9 hakkında

Bunu alabilirsiniz. Link Removed Fazlasiyla yeterli olacaktır.
  14. Umut Nas

Modart M9 hakkında

İşlemciniz neydi? Stok sistem mi aldınız?
  15. Umut Nas

Modart M9 hakkında

Bütçen nedir peki?
  16. Umut Nas

Yardım Modard arc1 kasasını aldım fanlar kasadaki fanlar çalışmıyor

Kasanin arkasini acin bi, kablolamaya bakin.
  17. Umut Nas

Bu bilgisayara değer mi ?

Bosa suslenmis bir sistem. Net butcen nedir? Sana guzelinden saralim bi sistem.
  18. Umut Nas

Ventura veya Sonoma için Harici Ekran Kartı Satın Alma Rehberi

Intel işlemcili dahili grafik kartınız macOS'u desteklemiyorsa veya daha güçlü bir ekran kartına geçmek istiyorsanız, harici bir AMD ekran kartı ile yolunuza devam edebilirsiniz. Tüm 11,12 ve 13. nesil Intel işlemcili sistemler harici bir ekran kartı gerektirir. Bu AMD sistemler için de...
  19. Umut Nas

Bulunduğum bölgede Fiber var mı?

Fiber var gibi gözüküyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.