Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Bu video net bir şekilde anlatıyor. DeepCool'u alma derim ünitede çin malı kapasitörler mevcut.
  2. WesterN

Yardım Sistem Toplama

O Enermax PSU kim bilir C4'dür kesin. Tier listte göremediğim bir PSU. Konu sahibi olacak arkadaş besbelliki uzun vadede kullanacak ki attığım PSU A segmentasyon CWT üretimi bir PSU'dur. Yani kapasitörlerin tamamı japon malı. 5-10 sene çok rahat götürür onu. Bu arada ATX 3.0/PCI-e 5.0, ATX...
  3. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Bir yanlışlık yokda sadece mouse'u göremedim. Önerdiğim mouse PAW 3395 sensörünü kullanıyor. Yani güncel sensörlerden rekabetçi oyunlarda avantajı çok olacaktır. Bu arada hangi site bu? Kasada PSU yok değil mi? @Ömer_6154
  4. WesterN

Yardım Sistem Toplama

ASUS derim. Onun temperatureleri daha iyi diğerine göre.
  5. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Yani RAM krizi var ki ayan beyan ortada. Tevatüre göre 2027'in sonuna kadar süreceği ön görülüyor. Anlayacağın daha da artacak fiyatlar. Bence RAM'leri halihazırdayken çift kanal yapmalı single düşmemeli. En kötü senaryoda işlemci Ryzen 5 7500F'e düşebilir belki. 7500F giriş seviyeside olsa...
  6. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Velhasıl daha öncedende dediğim gibi önerdiğim bileşenler F/P skalasında olan A segment bileşenlerdir. Bundan iyisi şamda kayısı. Bilhassa M.2 SSD ve PSU'yu göz ardı etmemenizi öneririm.
  7. WesterN

Yardım Sistem Toplama

O F/P olan Aula F87 Pro'yu almanı öneririm. 5 katmanlı gasket mount (ses yalıtımı) ve Hotswap (değiştirebilir switch) özelliği mevcuttur. Buda ses testi:
  8. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Sıkıntı olmaz. Tek kanal ile çalıştırabilirsin RAM'i. Onu söylemek istemiştim. :)
  9. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Yorulmaktan ziyade AM5'te dual channel AM4 kadar pek etkili değil. Yani çok katkısı yok FPS'e.
  10. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Rica ederim kardeş. Anakartın linki iki kere atılmış.
  11. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Benim önerdiğim componentler premium ürünlerdir. 5-10 sene sizi çok rahat götürür. İlerde işlemci değişimi yapmak istediğinizde yapabilirsiniz. Tabii Gigabyte modelinde tek CCD şartı olmak kaydı ile. Örneğin 9700X, 7800X3D vs. gibi. Colorfulda istediğiniz Zen 4 ve Zen5 mimarisini ve bir sonraki...
  12. WesterN

Yardım Sistem Toplama

O iki anakart sizin inisiyatifine kalmış bir durum aslında istediğinizi seçebilirsiniz. Üzmez her iki anakartta. Yalnız ben olsam Gigabyte B850M Force seçerdim. Bu model diğer rakiplerine göre overclock kapasitesi epey yüksektir. Onun dışında gereksiz pahalı gördüğüm birşey yok. Soğutucu es...
  13. WesterN

Yardım Sistem Toplama

mATX anakart opsiyonu ise; https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850m-force-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1188312280.html ATX anakart opsiyonu ise; https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-colorful-battle-ax-b650a-gha-wi-fi-v14-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1176177363.html...
  14. WesterN

Yardım Sistem Toplama

Anakart, M.2 SSD, Mouse değiştirilebilir sadece onun haricinde güzel sistem. Anakart ayrık mosfet kullanıyor, M.2 SSD'de cache yok yani DRAM, Mouse'un ise sensörü eski. Esasında PSU'nunda değiştirilebilir kanaatindeyim.
  15. WesterN

Yardım Sistem Toplamam İçin Yardım

İşlemci: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-9600x-alti-cekirdek-3-9-ghz-fiyati,706819130.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gbraid=0AAAAADsWTCw1_CxhTVyG1tRBHZZSkhLVH&gclid=CjwKCAjw5ZXQBhBdEiwAI5XVWc9fTW_r_433CltrYYD9dCb3f0arGTSAbbrjo9qqrN9BobQttDJWoRoC4xsQAvD_BwE...
  16. WesterN

6K Bütçe monitör önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g11ze-23-8-0-3-ms-full-hd-ips-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1346689436.html
  17. WesterN

İndirim 🔥Amazon Peşin Fiyatına 9 Taksit Kampanyası Başladı🔥🔥

Yani amazon zaten hakkaniyet ölçüsünde müsavi bir firmadır her daim. Ayriyetten böyle güzellik yapmalarıda ayrı bir caka olmuş. Takdir ettim.
  18. WesterN

Fırsat 🔥 Siyah & Beyaz 🔥 Asus TUF Gaming B850M-PLUS Wi-Fi Anakart 🔥 9.999 TL 🔥

F/P olarak Maxsun Terminator B850M Pro Dark Wi-Fi'nin modeline karşın ikinci bir alternatif olarak her iki opsiyonda düşünülebilir kanaatindeyim. Neticede bahsi yapılan anakartlar 8 PCB layers olarak geçiyor. Bu spesifiğin olması 6 katmanlı PCB'lere göre daha müspet yöndedir.
  19. WesterN

Yardım Toplama Pc Yardım

Bence parça düşürmesin derim. Özellikle Ryzen 7 7700 işlemcisi competitive oyunlarınında avantajını çok görecektir. Tabii tercih yine son kullanıcının.
  20. WesterN

Yardım Toplama Pc Yardım

Tabii ki. Yeni konu açarak yardım alabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.