Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Menczz

Video RTX 4090 MANYAK OLMUŞ! En Detaylı Oyun, Render ve DLSS 3.0 Testi

Tuf serisi Rog u geçti gibi neredeyse soğutma performansında aşırı iyi olmaya başladılar
  2. Menczz

Windows 12 ekran görüntüsü sızdırıldı!

Biraz macten biraz linuxtan alalım demişler :D az dursunlar daha windows 11e geçmedik
  3. Menczz

15k hazır sistem önerisi

ben yerinizde olsam youtube ta belli başlı donanım kanalları ayda 1-2 defa uygun fiyatlı hazır sistem çıkartıyorlar hepsini bildirime alıp pusuda beklerim şuan fiyatının hakkını veren hazır sistem yok
  4. Menczz

Levon abi forum hayırlı olsun.

hayırlısı olsun
  5. Menczz

evet geldik benim en sevdiğime :) Cold Brew Nasıl Yapılır?

mükemmel tarif tavsiye ederim kesinlikle çoğu restaurant ve bar bu şekilde demleme yaparlar. tercihe göre portakal kabuğunu patates soyacağı ile biraz soyup içerisine dış kabuğunun yağını sıkarsanız daha da aromatik bir lezzet ortaya çıkar.
  6. Menczz

Gerçek mojito :)

Arkadaşlar tarifim klasik alkolsüz ve alkollü olacak şekilde Mojitodur ama gerçek bir barmen nasıl yapıyorsa sizde evinizde kendinize,misafirlerinize, kız arkadaşınıza aynı şekilde yapabileceğiniz şekilde anlatacağım. Öncelikle 1 adet lime limonu (Migros ve carrefoursa da bulabilirsiniz)...
  7. Menczz

Selamlar sivi sogutmam cooler master 360lik

Sıcaklık abartı değilse pompa devri ile oynamanıza lüzum yok sıcaklığa göre zaten pompa kendiliğinden devrini arttıracaktır
  8. Menczz

En İyi Gaming Klavyeleri inceliyoruz..!!

Epomaker k870t kullanıyordum Feker smokey tactile switch(factory lubed) pudding keycaps ve custom coiled cable ile. Klavyenin içini açıp cotton ve tape mod ta yapmıştım ama sürekli switch alıp satmak insanı deli ettiğinden iki gün önce satıp dün Asus rog scope tkl aldım. Gayet memnunum rog scope...
  9. Menczz

İkinci el pc almayın

https://www.facebook.com/groups/382942868842598/?ref=share
  10. Menczz

Her Bütçeye Uygun FPS Oyunları için En İyi Kulaklıklar..!!!

Güzel inceleme olmuş elinize sağlık Ben tercihimi G733ten yana kullandım çok memnunum
  11. Menczz

İkinci el pc almayın

Ben ikinci el satıyorum sistemimi ve rog thor 850w var içinde :) sahibindendeki uyanık ikinci el satıcılsrından bahsetmiyorum Modart facebook grubundan gayet dip fiyatlar yazılıyor
  12. Menczz

Topladığım sisteme anakart önerisi

B550 veya x570 ikinci el temiz bir anakartta alınabilir
  13. Menczz

Büyük eller için gaming mouse önerisi lazım

Ninjutso Katana Deathadderv2 G403 Hero Rival 650
  14. Menczz

İkinci el pc almayın

Böyle bir belirleme yapmak saçma bence. Hazır sistemler evet fiyat olarak belki daha uygun olsa da bazen anlaşmalı firmalar ile satışa çıktığı için. Genelde anakartı giriş seviye oluyor ya ramler saçma bir marka ya da psu 4ay sonra cw yapacak bi psu koyuyorlar. İkinci el güvenilir birisinden...
  15. Menczz

Bana PCI4.0 SSD önerir misiniz?

Facebook Modart pc alım satım grubundan yaklaşık 3 4 ay önce sıfır WD SN850 1tb gen4 7000mb/5000mb sn 1400tl gibi bir rakama. İkinci ssd olarakta 980pro 500gb kullanıyorum aralarında hiç fark yok hatta wd yer yer daha hızlı çalışıyor.fiyat olarak sn850 tavsiye ederim
  16. Menczz

Steelseries apex pro.

Parasının hakkını vermiyor şuan. Switchleri eskide kaldı. O fiyata istediğin gibi wireless custom yapılır istediğin switch te hemde hotswap yani switchler sökülüp takılandan istediğin gibi özelleştirirsin. Custom düşünüyorsan özelden yazarsan yardımcı olurum. Yok ben custom istemiyorum dersen...
  17. Menczz

Oyuncu kulaklığı önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B07KYC1VL7/ref=cm_sw_r_apan_i_SZZKB5DCBAG0JN0KKHNF?_encoding=UTF8&psc=1
  18. Menczz

Soru Hangi E-Spor Takımını Tutuyorsunuz?

Fnatic inanılmaz bir takım Derke Chamber ı yaşayarak oynuyor IGL olan Boaster desen mükemmel bir enerjisi var. Takım içi konuşmslı videolarını izlemek çok keyifli

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.