Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. K

Öneri Corsair RM1000e Inceleme Talebi

Bence en iyi PSU iç yapısı Asus Rog Strix serisine ait efsane büyük mosfetler var ve çok fazla korumaya sahip
  2. K

Yardım Sistem BIOS'a Geç Giriyor

Çocuğa tarif ettim knka dönüş bekliyorum yapsın
  3. K

Erken seçim?

Seçim ikinci tura kalır büyük ihtimalle umarım ülkemiz devletimiz halkımız için hayırlısı olur herkesin rahatlıkla yaşamaya hakkı var
  4. K

Soru Yeni yılınız nasıl geçiyor?

Yeni yıla yeni zamlar ile girdik nasıl geçecek daha da girecek gibi gire gire yer kalmadı
  5. K

Erken seçim?

Erken seçim olursa Haziran dan biraz önce olur çok değil yakın zamanda ben öngörmüyorum
  6. K

Öneri ModArt PC Forum Geliştirme ve Öneri Başlığı

Forumun linkini atabilir mısınız rica etsem çeşitli sosyal platformlarda forumu tavsiye edeceğim de
  7. K

Forum Linkini Nasıl Bulabilirim

Çeşitli sosyal platformlarda forumu tavsiye edeceğim de Linkini nasıl alabilirim veya atabilir mısınız rica etsem
  8. K

Sistem nasıl

İşlemci upgrade edeceğini düşünürsek fiyat çokta iyi değil gibi
  9. K

İndirim Bitti Acer 2K 165hz Monitör 3599TL

1080p gelecek zaten 😂
  10. K

İndirim Bitti Acer 2K 165hz Monitör 3599TL

Link Removed
  11. K

İnşallah ya yazık olmasın çocuğun sisteme Allah razı olsun 🙏
  12. K

Boot da sorun var Zaten ama bios da geç açılıyor basıyorum 30sn filan bekliyorum en az
  13. K

Ee ne olacak arızalı deme Amazon Almanya dan geldi 😄
  14. K

Yani bu donma HDD yüzünden mı diyorsun
  15. K

Benim korkum o bios güncelleme yapicam HDD yi de sökücem devam ederse yandık valla Windows kurulum ekranına dahi gelemiyorum Windows M2 ye kurulacak zaten HDD içinde bilgileri varmış ama umarım anakart da sorun yoktur
  16. K

Dur bakalım içinde çok önemli bilgiler varmış inşallah gg değildir bir daha bakicam duruma umarım donanımsal bir sorun yoktur emek verdik o kadar şimdi sok gönder vs uzun iş Çok teşekkür ederim 🤗
  17. K

Bilemedim knka ya ilk defa başıma geliyor biosa dahi mı girmez bu kadar yavaş
  18. K

Knka evet de biosa neden çok geç giriyor ve format ekranında neden bekletiyor
  19. K

Evrak kargolamadan 1 günde Comnet'li ol!

Comnet kullandım memnun kalmadım umarım sen memnun kalırsın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.