Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. A

Soru ROG STRIX 4090 OC Fanların Dönmeme problemi

Bende Rog RTX 4080 verdim iade çıktı. Şuan Rog X670e’de serviste. Araştırdığımda da fazlasıyla sorun yaşayan görüyorum. Anakart ve ekran kartı tarafında. Neden bu kadar sorunlu ürün çıktı ASUS’ tan anlamadım. Geçmiş olsun hocam.
  2. A

İtalya'dan ekran kartı almak

Yanlış anlaşılma olmasın diye yazmak istedim. Mesela İtalya’ya gittiniz oradan RTX 4090 aldınız ve yanınızda getirmek istiyorsunuz. Bu durumda doğacak vergilerden bahsediyor @ramazandeveli hocam. Tabi ben yanlış anlamadıysam 😅
  3. A

Seçimde kime oy vereceksiniz

Duruma bak.. gönülden isteyerek oy verebileceğimiz kimse yok. Genel izlenimimden dolayı “verebileceğimiz” kelimesini kullandım ama en azından benim için öyle :)
  4. A

Kasanın Temperli Camı Kırık Geldi

Ah be hocam.. keşke kuryeyi göndermeden kutuyu açıp kontrol etseydiniz. Bu saatten sonra gaming gen ne derse o maalesef. Güzelce durumu açıklayıp yardım istemek en iyisi olur sanırım. Yurtiçi kargodan gelen ürünlerimin hepsinin kutusunda ya delik ya ezik oluyor. Yıllar öncede kutu parçalanmış ve...
  5. A

Yardım Vergi ve gümrük hakkında

Ohh ne güzel dünya hem ürüne hem paraya el koyuyorlar. En kötüsüde hiç birşey yapamamak.
  6. A

5600g sistem 7500tl

Belirttim halbuki “bu konu hakkında” diye :) 1670337175 Oturup saatlerce ne bildiklerinin sohbetini yapamam onlarla sonuçta sadece sorunumla ilgili geçen bir olayı anlatabilirim. Bende onu yaptım.
  7. A

5600g sistem 7500tl

Ben ekran kartını servise göndermek için vatan bilgisayara gittim. Sorunun Coil whine olduğunu söyledim. Orada çalışan diğer arkadaş uzaktan seslenerek benim işlemleri yapan kişiye bobin sesi eklemesini yaptı. Servis raporunu bana verdiler ve üstünde “cool vine,bobin sesi” yazıyordu. Demek...
  8. A

Öneri Sistem Toplama Tavsiyeleri

Kasa içinde ki mecvut fanlarda SP120 RGB Elite. Elinizde ki fanla aynı model. Bende egzoz için SP120 RGB Elite aldım. Ben gayet memnunum hava akışından. Sıcaklıkla ilgili bir sorun yaşamadım. H100i Elite Capellix ile beraber kullanıyorum. Boşta işlemci 38 derecelerde. Yükte ise 60 dereceyi...
  9. A

Hayretler içinde izledim. 5V üstü mü nedir ya 😂😂 Söyleyecek birşeyde bulamıyorum çünkü ne desem faydasız. Geldiğimiz duruma bak. Tüm emeği geçenlere haram, zıkkım, zehir olsun çünkü bu haklı bir vergi veya masraf değil.
  10. A

Gerçekten içler acısı bir durum. 2500₺’lik bir ürüne 3000₺ masraf adı altında ödeme yapıyorsak kusura bakmasınlarda o masraf değil vergide değil başka birşeydir.. Ülkemizde olmayan ürünleri yurtdışından almak imkansız olmuş. Bu kadar mı kısıtlandık. Bu kadar mı çaresiz bırakıldık.. Yazıklar olsun..
  11. A

Yandık, bittik. Kısaca :)
  12. A

H100 daha yeni bir ürün olduğu için H100x i değerlendirmedim açıkçası neden eski ürün alasınız ki. Bu arada H150 ile aralarında 500₺ fark var. Eğer bütçenize uyarsa H150 de tercih edebilirsiniz. Optimize değil demedim de RT modeli sitesinde AMD optimize RS modeli ise İntel optimize olduğu...
  13. A

Tamamdır anladım. Tırsmıyor değilim ama alırken söylediklerini dikkate alıcam :) Teşekkür ederim.
  14. A

5600x + 3060 ti çokça tercih edilen bir ikili burada gayet güzel bir seçim olduğunu düşünüyorum. Bu RAM’lerin RGB RT 3600mhz CL16 modelini kullandım. RAM olarak Corsair RGB RT 3600mhz CL16 önerecektim ama ben bulamadım, bulabilirseniz ve fiyatı bütçenize uyarsa onu öneririm. RT olanlar direk...
  15. A

Teşekkürler cevap için. Doğrumu anladım ? Newegg’e ödediğim tutar ve artı olarak 400₺. Birde vekaleti kime veriyoruz ?
  16. A

Merhaba, Herkese faydasının olacağı ve benimde merak ettiğim bir konu açmak istedim. Şimdi bildiğiniz üzere Amazon, Newegg gibi firmalardan ürün sipariş edebiliyoruz. Bunlar vergileri fiyatlandırma sırasında peşin olarak alıyor. Buraya kadar sıkıntı yok. Merak ettiğim yeni düzenleme ile gelen...
  17. A

Soru 4-5 ay mining görmüş ekran kartı alınır mı?

Yalnız şöyle birşey var. Tam olarak bilmiyorum ama sipariş 150 euro tutarını geçerse çok uğraşıyormuşsunuz işin içine belgeler, noter falan giriyor diye hatırlıyorum. Ben video’da denk gelmiştim tam hatırlamıyorum onun için araştırın isterseniz.
  18. A

Vergiler vs herşey dahil mi ? Öyleyse güzel fiyat.
  19. A

Modart yeni sistem

Bu parçalarla sistemin başlığı “zenginlere özel, hazır sistem” olurdu :)
  20. A

BIOS’tan bahsetmiyorum ki hocam o ayrı mesele. Ben 2. El ürün ve sıfır ürün kıyaslamasını yapmak istedim. Driver yükledim diye de hiçbir ekran kartında ilgili markadan böyle bir geri dönüş almadım açıkçası. İlk defa sizden duyuyorum. En azından MSI ve ASUS’ta buna şahit olmadım. Arkadaşta MSI...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.