cevap verip veremeyeceğimi sana sormayacağım ahlak yoksunuBy. Scout cevap verme dedim la sana amacı bu zaten ruh ve sinir hastalıkları yapman gereken bu görme
Ekli dosyayı görüntüle 10423
cevap verip veremeyeceğimi sana sormayacağım ahlak yoksunuBy. Scout cevap verme dedim la sana amacı bu zaten ruh ve sinir hastalıkları yapman gereken bu görme
La haklısında. Şeref yoksunu bu şahıs ben ona yazmadığım halde postlarımı alıntılayıp üstüne yetmiyormuş gibi pişmiş kelle edasıyla rencide edici kelimeler sarf ediyor. Kaç kere şikayet etim ben bu şahsı neden ceza almadı orasıda ayrı bir soru işareti.By. Scout cevap verme dedim la sana amacı bu zaten ruh ve sinir hastalıkları yapman gereken bu görme
4-5 Uyarı ile kendisini uğurladık.ben de diyorum ki atsınlar gruptan
yine gelecem
senin gibi ahlaksızlar la da uğraşacam
yanlış gördüğüm şeyleri de savunacam
benim ahlakım karakterimde hiç bir sorun yok
asıl ahlak şeref yoksunu sensin
site yöneticisinin yalakası
daha önce de dediğim gibi ahlak çok önemli bir şey4-5 Uyarı ile kendisini uğurladık.
Herkes beni dahi eleştirebilir bakın hiç bir yorumu silmiyorum gördüğünüz gibi. Sonuçta ben forumun sahibi dahi olsam eleştirilere açık biriyim ve hakkaniyetli olmaya özen gösteririm.
Fakat bu şahsın amacı çok net ortada amaç tamamıyla karalamak ve kullanıcılar arasında fitne fesat oluşturup kışkırtmak.
Eleştiri okey ama gereksiz polemik ile kullanıcıların sabrını taşırmak bir yere kadar.
Foruma tekrar gelsin bakalım nasıl gelebiliyormuş.
Ayıp ayıp4-5 Uyarı ile kendisini uğurladık.
Herkes beni dahi eleştirebilir bakın hiç bir yorumu silmiyorum gördüğünüz gibi. Sonuçta ben forumun sahibi dahi olsam eleştirilere açık biriyim ve hakkaniyetli olmaya özen gösteririm.
Fakat bu şahsın amacı çok net ortada amaç tamamıyla karalamak ve kullanıcılar arasında fitne fesat oluşturup kışkırtmak.
Eleştiri okey ama gereksiz polemik ile kullanıcıların sabrını taşırmak bir yere kadar.
Foruma tekrar gelsin bakalım nasıl gelebiliyormuş.
Aba ben dedimşizofren belirtileri var yeni hesap açmış gelmiş takıntılı ne dediği belli değil obsesif bozukluğu da var
bu adam insan içine çıkıyor vahim bir durum acilen tedavi olması lazım
kardeşim her şeyi boşver bir insan olarak diyorumAba ben dedim
Siz kaşındınız
Ben doğru bildiğimi söyledim
Siz yalakalık peşinde idiniz
Reisiniz de çok güzel gosterdi tavrını
100 tane hesap engellensin 101. Den yine gelecem
Sen de özelden hem küfür içeren hem tehditkar laflar edip durmaSen fena tilt olmuşsun içerik üreticisine belli. Memleket meselesine çevirmişsin resmen bu durumu. Ama eleştirdiğin adam bu sitenin admini. Fazla tutmazlar seni burda.
Haberin olsun.
Senin gibiler benim kardeşim olamazkardeşim her şeyi boşver bir insan olarak diyorum
lütfen bir psikiyatri bölümüne görün geleceğin için yardım da ederim
sosyalleş arkadaş edin asosyal olma
ben bi seni araştırıyım merak ettimSen de özelden hem küfür içeren hem tehditkar laflar edip durma
Haddini bil adam ol
Senin gibiler benim kardeşim olamaz
İnsan olarak demişsin orası şüpheli
Sen bana akıl verebilecek biri değilsin
Otur yerine haddini bil
Adamlığı senden mi öğreneceğiz la tırrek. Sen haddini bileceksin. Yüzsüz arsız herif. Gelmişsin fakir edebiyatı yapıyorsun bize. Kaybol la velet.Sen de özelden hem küfür içeren hem tehditkar laflar edip durma
Haddini bil adam ol
Birincisi bu yaşa kadar öğrenemedin se çok zor zatenAdamlığı senden mi öğreneceğiz la tırrek. Sen haddini bileceksin. Yüzsüz arsız herif. Gelmişsin fakir edebiyatı yapıyorsun bize. Kaybol la velet.
Sana hakaret eden yokbana biraz daha hakaret etmesini bekliyorum
ip değiştirip bulunamıcağını düşünüyor bakalım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.