Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Öneri M2 SSD Önerisi

Bu iki ürüne bakabilirsiniz ikide gayet yüksek performanlı ürünler işinizi göreceğinizden eminim. Link Removed Link Removed
  2. ™ROOT

Rehber AMD Instinct™ MI Serisi Ekran Kartı "HIZLANDIRICI" 25.000 $

Beyler bu kartlarla CS GO oynamamız yok mu ? 😅
  3. ™ROOT

Rehber AMD Instinct™ MI Serisi Ekran Kartı "HIZLANDIRICI" 25.000 $

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere AMD CDNA™ 2 Mimarili hızlandırıcılarından bahsetmek isityorum. Bu kartlar Veri bilimi,Hesaplama,Veri Merkezleri,Mühendilik,Yüksek performanslı bilgi işlem,Süper bilgisayarlar ve NASA gibi meslek grupları ve merkezlerde kullanılır. Radeon Instinct ürün grubu...
  4. ™ROOT

Fırsat sistem gelir mi bunu almalı mıyım?

Link Removed Al kardeşim hayırlı olsun.
  5. ™ROOT

Bitcoin'de Sert Düşüş !!!!

Bakalım neler bekliyor önümüzdeki süreçte
  6. ™ROOT

Öneri PCHOCASI Yeni F/P Sistem

Gayet iyi yaptınız hocam
  7. ™ROOT

Öneri PCHOCASI Yeni F/P Sistem

En son giriş seviyesi paylaşmıştı bence orta seviye gelecektir büyük bir ihtimalle.
  8. ™ROOT

Yardım Ev içi Tesisat Yenilemek?

Aynı sorunu bende yaşadım sana tecrübelerimi anlatayım. Öncelikle alt yapın bakır kablodan oluşuyor yani fiber değil bakır kablolarda hız düşüsü yük bindiği zaman oluşur. 2 yıl önce netspeed firmasından 75mbps lik paket aldım. İlk aylar sorun yoktu gayet güzeldi 65-70 arası hızı göryordum. Daha...
  9. ™ROOT

Bitcoin'de Sert Düşüş !!!!

Binance FTX'i satın alacağını açıklamasının ardından Bitcoin çok sert dalgalandı. Binance FTX savaşı sonrasında kaybeden Bitcoin oldu. Bitcoin çakılırken düşüş nedeni ve fiyatı merak edildi. Bitcoin’de yaşanan sert düşüşler yatırımcıyı piyasadan daha da kaçırmaya başladı. En yüksek fiyatlamasını...
  10. ™ROOT

Soru ModArt Orta Seviye Sistem Hk.

yeni konu açınız ve bütçenizi belirtin daha iyi yardımcı oluruz
  11. ™ROOT

Hangi sistemi almalıyım?

ryzen 5600 işlemcili sistem daha güçlü ama bir üst nesil işlemci ile upgrade edemezsin amd soket değiştirdi. İntel sistem de çok iyi 5600 ile çok fark olacağını sanmıyorum artı olarak gelişime açık bir sistem 13. nesil desteği var belkide 14. nesil de destekler..
  12. ™ROOT

belki 18-19 k civarıda olabilir.
  13. ™ROOT

20 k seviyesinde olacak diye biliyorum ama giriş seviyesindede sistem gelecek diye biliyorum
  14. ™ROOT

Yardım Ev içi Tesisat Yenilemek?

modeme 52 mbps geliyorsa 75 lik paket kullanamazsın altyapın desteklese bile sürekli kopmalar yaşarsın. 50 lik paket alıp hızını 50'liye sabitlemelisin
  15. ™ROOT

kasım 15 gibi gelecek belki bir kaç gün sarkabilir.
  16. ™ROOT

İndirim Sapphire Pulse RX 6700XT 8499 TL

Vallah çok iyi fiyat almayı düşününler kaçırmasın 1-2 haftadır bu kartın fiyatlarına bakıyordum genelde 9000 tl civarındaydı
  17. ™ROOT

Ağı Saldırılardan Koruma Yöntemi "Honeypot"

Ellerinize sağlık hocam çok güzel konu olmuş
  18. ™ROOT

HP X27Q QHD Oyuncu Monitörü

Gayet güzel ürün fiyat da iyi 165HZ

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.