Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Rehber WiFi 7 nedir?

İlk olarak şu altyapıları düzenlesinlerde wi-fi 7 sonraya kasada olur
  2. ™ROOT

DDR5 İNTEL Anakart Önerisi / Bütçe 6000TL /

İki karta oldukça yeterli olacaktır burada bütçenize uygun olanı alabilirsiniz.
  3. ™ROOT

Video RTX 4080 ROG SAHNEDE! Nvidia ve Asus KAFAYI YEMİŞ 😯

Mükemmel görünüyor piyasayı sallayacak
  4. ™ROOT

DDR5 İNTEL Anakart Önerisi / Bütçe 6000TL /

Link Removed
  5. ™ROOT

Rehber WiFi 7 nedir?

😅😅
  6. ™ROOT

sizce F/p oranı nasıl 12.000 tl

Alınmaz pahalı
  7. ™ROOT

11900k muadili işlemci önerisi

Boş bilgi emin ol şuan için geçmek çok mantıksız az önce bir üst yorumda arkadaşda durumu belirtti renderde 2-3 dakika fark ediyor. Bence değmez. Bu arada attığın ramde gayet güzel onuda alabilsin rgb istemediğin için corsair modelini önerdim.
  8. ™ROOT

11900k muadili işlemci önerisi

Bahsettiğiniz ürün hangisi tam olarak anlayamadım ek olarak ram için bütçeniz nedir ? Ram için tavsiyem : Link Removed
  9. ™ROOT

TP-Link, Ev ve İşyerleri İçin Wi-Fi 7 Çözümlerini Tanıttı

TP-Link, 14 Kasım 2022 günü Wi-Fi 7 teknolojili ağ çözümlerini tanıtan bir etkinlik gerçekleştirdi. Dünya genelinde ve internet üzerinden yapılan tanıtım etkinliğinde hem ev hem işyerleri hem de ISP’ler için Wi-Fi 7 teknolojili ürünler ve HomeShield 3.0 güvenlik paketi tanıtıldı. Ev ve kurumsal...
  10. ™ROOT

RTX 3060 Ti Rakibi: Çin Üretimi Oyun Kartı MTT S80 Satışta

Düşüncem şu yönde çoğu teklonoji firması ürünlerini çinde üretti. Bu sayaede çin bu konular için çok fazla tecrübeye sahip oldu
  11. ™ROOT

Rehber WiFi 7 nedir?

WiFi 7 nedir? WiFi 7, IEEE 802.11be Son Derece Yüksek Verimlilik (EHT) olarak da bilinen, yakında hayatımıza girecek olan WiFi standardıdır. Çeşitli kaynaklarını tam olarak kullanmak için her üç bantta (2.4 GHz, 5 GHz ve 6 GHz) çalışır. WiFi 6, dünyadaki artan cihaz sayısına yanıt olarak inşa...
  12. ™ROOT

Lise 10. sınıf size de zor geliyor mu? Eğitim sistemi hakkında düşünceleriniz neler?

Meslek lisesinde okumuştum bilgisayar teklonojileri bölümündeydim hocalarımızın bize anlattığı dersler bana hep yetersiz geliyordu hep daha fazlasını öğrenmek isityordum bendeki bu merak duygusu beni daha çok geliştirmeye itti o dönem youtubedan izlediğim yazılım dersleri ile kendimi...
  13. ™ROOT

Orta seviyede rekabet yaratacağı şüphesiz.
  14. ™ROOT

Bende tam tersi çinlilerden ümitliyim :)
  15. ™ROOT

Lise 10. sınıf size de zor geliyor mu? Eğitim sistemi hakkında düşünceleriniz neler?

Eğer mühendislik alanında veya bilgisayar alanında kariyer düşünüyorsanız matematik fizik kimya bilmek şart ezber yaparak bir yere varılamaz bu derslerde bol bol soru çözüp olayın mantığını kavramak gerekiyor.
  16. ™ROOT

İndirim FSP Performance 650W 80+ Bronze PSU 817 TL

Hocan siz bedavaya almışsınız :)
  17. ™ROOT

Hangi kitabı okuyorsunuz?

Genel olarak Franz Kafka,Charles Bukowski okuyorum. En sevdiğim kitap ise Mileneya Mektuplar.
  18. ™ROOT

İndirim FSP Performance 650W 80+ Bronze PSU 817 TL

Çok iyi fiyat alıcak arkadaşlar düşünmeden alabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.