Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Rehber Windows 10 Temayı gerçek siyah yapma

Ellerinize sağlık
  2. ™ROOT

Everest CUBIC-252 kasa 720tl mını ıtx

Nedense tasarımı hiç beğenmedim
  3. ™ROOT

Rehber İP TV

Yıllardır bu teknolojiyi kullanıyorum aklınıza gelebilecek bütün kanalları izleyebiliyorum :)
  4. ™ROOT

Rehber İP TV

Merhaba sevgili dostlar. Gelişen teknolojiyle cihaz kullanıcılarının tüketim eğilimi farklı yönlere doğru kayıyor. Her ne kadar televizyon teknolojisi bu konuda direnç gösterse de kullanım oranının düşüşüne engel olamıyor. Çünkü yeni geliştirilen teknolojiler internet sayesinde daha geniş çaplı...
  5. ™ROOT

Bu sistemde ne gibi iyleştirme yapılmalı?

Sistem gayet güzel parçalar kaliteli fiyat da iyi size tavsiyem işlemcinizi ryzen 5600 yapın ve ekran kartınıda rx 6700 yaparsanız mükemmel bir sistem çıkar ortaya
  6. ™ROOT

HUAWEI Mate 50 Pro Öne Çıkan Özellikler

Fiyat hakkında düşünceleriniz neler ?
  7. ™ROOT

HUAWEI Mate 50 Pro Öne Çıkan Özellikler

Huawei yeni üst düzey akıllı telefonuyla “üst seviye cihazlar” kategorisinde yeniden yer alıyor. HUAWEI Mate 50 Pro, tasarımı, materyalleri ve ekranıyla oldukça ilgi çeken bir cihaz. Donanım tarafında da dikkat çeken akıllı telefon, güncel teknoloji trendlerine ayak uydurmuş durumda...
  8. ™ROOT

Türkiye'de hobi edinmenin pahalı olması

Ben geçen sene 3500TL'ye aldım şuan 5-6 arasında satılıyor
  9. ™ROOT

WW2 film ve dizi önerilerim

O da çok güzel film tavsiye ederim izlemeyenler için
  10. ™ROOT

45.000TL ile nasıl bir sistem toplardınız ? (Sadece Kasa)

Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 6950 XT 17.998 Asus PRIME Z690-A Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart 5.690 Intel i5-13600KF 7.064 Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) 3.345 MSI MEG Ai1000P PCIE5 1000W 80 Plus Platinum Modüler ATX 3.0 PCI 5.0 Güç Kaynağı 5.406 Samsung 1 TB 980 PRO 2.649 MSI MAG...
  11. ™ROOT

İnceleme Dünyada bir ilk 500Hz Gaming Monitör

Geleceğe yatırım :)
  12. ™ROOT

İnceleme Dünyada bir ilk 500Hz Gaming Monitör

Fiyatı hakkında bilgi var mı ?
  13. ™ROOT

Er ryan için arkadaşların haklı ama yine de izlemek gerekiyor. Anladığım kadarı ile sende benim gibi WW2 tutkunusun bu filmleri mutlaka izleyin
  14. ™ROOT

İ5-13600K En Uyumlu Anakart !

DDR5 için : Link Removed DDR4 için:Link Removed
  15. ™ROOT

Numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Bu uygulama veri ihlali yaptığı için sanırım play Store'dan kaldırıldı
  16. ™ROOT

3 aydır satış yapamıyorum :(

Letgo da bu sıralar çoğu kişi senin yaşadığın sorunları yaşıyor. Tavsiyem sahibinden ve dolap üzerinden ağırlık vermeniz
  17. ™ROOT

En efsanelerini eklememişsiniz. Er Ryan Kurtarmak. Fury. Gerçekten harika filmler ww2 konulu birçok film ve belgesel izledim ama bu ikisinin yanına hiçbiri yanaşmaz. Kendinizi savaşın ortasında hissediyorsunuz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.