Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Berkin AYRAL

MB Faiz politikasını değiştirdi, Döviz fırladı!

SON DAKİKA; Dolar/TL 24,60TL'yi geçerek rekor tazeledi. Euro/TL 27TL'yi geçti. 27,10TL üzerinden işlem görüyor. Asgari ücret 2 günde 490 dolardan 470 doların altına düştü.
  2. Berkin AYRAL

MB Faiz politikasını değiştirdi, Döviz fırladı!

T.C. Merkez Bankası 27 ay sonra "nas var, haram" gibi söylemler ile yürüttüğü faiz düşürme politikasını adeta bir "U dönüşü" yaparak değiştirdi. Bugün itibari ile %8.5 olan politika faizi 650 baz puan arttırılarak %15'e yükseltildi. Döviz kurlarında düşüş beklenirken piyasa alt üst oldu...
  3. Berkin AYRAL

ModArt Blue-Red Sistem Yeniden Stoklarda!

Bin adetten fazla stok açılmasına rağmen stoklar su gibi eridi. Siz almayın ihtiyacı olan, işi bilen hemen kapıyor.
  4. Berkin AYRAL

+1

+1
  5. Berkin AYRAL

ModArt PC Forum Eleştirim

Siyasi konular özellikle seçim döneminde çok fazla idi ancak bu sırf ModArtPC foruma özel bir şey değildi. Genel olarak tüm forumlarda bu tür konular seçim döneminde arttı. Bazı forumlar sınırlama koymuş olabilir bunu bilemeyiz ancak biz bir sınırlama koymadık. Siyasi konularda evet moderatörler...
  6. Berkin AYRAL

Soru A320 ve B450 anakart arasında çok fark var mı ?

Öncelikle performans konusunda hiçbir fark olmaz rahat olun. B450'nin artıları, OC desteği, daha yüksek RAM frekansı birde birkaç ek özellik. A320 çipsetine göre işlemci desteği daha fazla ve daha güncel bir çipset. A320'de en büyük fark OC imkanı yok (işlemci için) ve RAM frekansı desteği...
  7. Berkin AYRAL

ModArt red sistem satın aldım sorun olur mu

O olaylar İtopya ile alakalı değil, başka firma da olsa firmayla alakalı değil kargo şirketi ile alakalı. O tür bir sorun her firmada yaşama ihtimaliniz var sırf İtopya özelinde değil yani bunu demek istiyorum. Kargoyu teslim aldığınızda kolinin sağını solunu kontrol edin çok ufak şeyler dışında...
  8. Berkin AYRAL

Soru Forumda GIF PP Nasıl Yapılır?

https://forum.modartpc.com/konu/profil-resmine-gif-destegi-geldi-duzenlendi.3824/ "1500 Puan üstü yani Uzman ve üst terfi gruplarına dahil olan kullanıcılar profil resmine GIF koyabilecektir" 1500 Puana nasıl ulaşırım derseniz de forumumuzun Puan sistemine göz atabilirsiniz...
  9. Berkin AYRAL

Casper'ın RTX 4090'lı Laptopları Çıktı

Arkadan duman atar artık :D Casper marka mı aman aman aman benden uzak olsun.
  10. Berkin AYRAL

1TL'ye İ5 işlemcili laptop aldım! Çalıştı mı?

Sordum, elinden çıkarmak için koymuş siteye. Açıkçası ben inanmıyordum, dedim 1 lira için önemli değil dolandırılırsakta boş ver dedim ama cidden cihazı gönderdi :D.
  11. Berkin AYRAL

Soru Hazır Sistemler Hakkında

Şuan halihazırda bir sistem çıkarılmadı. Yeni sistem çıkarıldığı zaman forumun ana sayfasında başa sabitleniyor. Linkteki kategoriyi de takibe alabilirsiniz sistem çıktığı zaman haberdar olursunuz. https://forum.modartpc.com/forumlar/youtube-kanallarinin-pc-tavsiyeleri.34/
  12. Berkin AYRAL

ASUS TUF GAMİNG B550M-E Anakartta pump soketi yok ?

Öyle bir zorunluluk yok. Otomatikte kullanabilirsiniz.
  13. Berkin AYRAL

Soru Hazır Sistemler Hakkında

Tabii ki alabiliyorsunuz. İhtiyacı olan kişilerin uygun fiyata düzgün bilgisayar sahibi olabilmesi için yapılıyor.
  14. Berkin AYRAL

Sıvı Soğutma Pompa Sesi

Ya ram kısmına yada kasanın arka tarafına çevirmek lazım. Doğrusu bu en azından montajların çoğu bu şekilde. Sesin sebebi bu olabilir belki ama emin değilim deneyip görmek lazım.
  15. Berkin AYRAL

Sıvı Soğutma Pompa Sesi

Ses tüm sıvı soğutma modellerinde illaki olur. Bazılarında çok bazılarında az olur. Ha hiç ses olmayan modellerde oluyor tabii ki. Sizde ki ses normal olabilir olmayabilirde. Gördüğüm kadarıyla montajda yanlışlık var pompa üzerinde ki borular ekran kartına denk geliyor normalde boruların ram...
  16. Berkin AYRAL

2 tane 2133mhz slotlu b-250m anakarta 3200mhz veya 3600mhz ram takılırmı

1) İki tane farklı marka ram takılması sıkıntıya yol açabilir. Sistem açılmayabilir veya mavi ekran sorunu yaşatabilir. 2) Hız konusunda sorun olmaz 3200 veya 3600 takabilirsiniz. Anakart desteklediği hızda yani 2133mhz de çalıştıracaktır. Zaten 3200mhz bir rami en güncel anakarta da...
  17. Berkin AYRAL

ASUS TUF GAMİNG B550M-E Anakartta pump soketi yok ?

Radyatör fanlarını CPU fana pompayı ise CPU optye takın.
  18. Berkin AYRAL

1TL'ye İ5 işlemcili laptop aldım! Çalıştı mı?

Merhabalar, bugün sizlere Sahibinden.com üzerinden hurda olarak sadece 1TL'ye satın aldığım laptop nasıl sağlam çıktı ve nasıl fabrika ayarlarına döndürdüm bunu kısaca anlatacağım. :) Laptop marka ve modeli: Toshiba Satellite L755 Laptop evime geldiğinde içinden çıkan parçalar; 6 GB Ram çıktı...
  19. Berkin AYRAL

Aynen Aşkım Uzi Falan Dinliyorum Bende

Sen kimsin de senin hakkını savunmak için sokağa dökülen halka terörist dersin? Vazfın nedir? Bu forumda halka terörist diyenlere yer yoktur. Allah'aısmarladık, güle güle.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.