Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. bybarisss

Monitor önerisi

Değişim talep ettim bakalım.
  2. bybarisss

3 aydır satış yapamıyorum :(

Ürünün kategorisine göre facebook gruplarında. Dolap, gardırop, sahibinden. Bursa fena değil. İstanbul, ankara daha hızlı gidiyor.
  3. bybarisss

3 aydır satış yapamıyorum :(

Letgoda biraz zor olabiliyor. Başka platformlar denediniz mi. Bir de yaşadığınız şehir önemli.
  4. bybarisss

Monitor önerisi

Tabiki buyrun. Bu arada 1 adet mavisi ölü piksel çıktı
  5. bybarisss

Asus Rog Strix 4080'e denk gelen arkadaşlar link paylaşırsa sevinirim

Msi suprim x ve gaming x var ama rog kara borsada sanırım.
  6. bybarisss

İntel UHD kartı bilgisi olan var mı?

O işlemciye az bile
  7. bybarisss

İndirim Bitti Cougar Helor 240mm Sıvı Soğutma 1686 TL ( Son 3 Adet)

Güzel fiyat. Smallman yapıyor bu sporu. Msi soğutuculardan sonra düzelemedim.
  8. bybarisss

1920x1080 için dedim ben. UHD 770 var. Çok da almaz. Ama valorantta düşük ayarlarda rahat rahat 200+ alır.
  9. bybarisss

Valorantta 200+ fps alırsın. Optimizasyon baya iyi. Csgo için de 60+ oynanır.
  10. bybarisss

Öneri Işlemci tercihi

Aralarından seçmemizi istemiş. Bütçeyi aşıcaksak r5 5600 alınmalı. 5600x ile arasındaki fiyat farkını haketmiyor.
  11. bybarisss

1k KULAKLIK ÖNERİ

Bu fiyatlara blackshark v2 alırım daha iyi. Sanırım sadece ben böyle düşünmüyorum https://www.technopat.net/sosyal/konu/hyperx-cloud-ii-alinir-mi.1991305/
  12. bybarisss

SD2 Sistem Yeniden Stoklarda !!!

9800 idi 9999 olmuş. Halen çok iyi fiyat. Dileyenler 2k farkla RX6700 yapabilir. Link Removed
  13. bybarisss

GAMEMAR Saatlik İndirimleri Saat 21:00'da

Apex 3 güzel duruyor. Buyyrun efenim... https://www.gamemar.com/saatlik-indirimler-pmk142
  14. bybarisss

Video RTX 4080 ROG SAHNEDE! Nvidia ve Asus KAFAYI YEMİŞ 😯

Aslında 4080 yurtdışında tercih edilebilir seviyede ama ülkemizde çok premium segment kalıyor.
  15. bybarisss

Öneri Işlemci tercihi

R5 5500 tavsiye ederim hocam.
  16. bybarisss

1k KULAKLIK ÖNERİ

Razer kullanırken cloud 2 deneme şansım oldu. Şahsen beğenmedim. Bana sorarsan şimdiki gamepower kulaklıklar ile aynı ses performansı.
  17. bybarisss

45.000TL ile Sistem Topluyorum. Eksiklerim var ! Öneriler Bekliyorum.

Aşağıdaki konuda gerekli bilgilendirmeyi yaptık. https://forum.modartpc.com/konu/i5-13600k-ddr5-anakart-6000tl-butce.995/ Arkadaş b660 istedi. Çok normal. Overclock veya workstation ile işi olmayan adama z serisi lazım olmaz. B660 ve Z690 aynı fpsleri verirken aradaki fiyat farkını sen...
  18. bybarisss

Acil Destek Lütfen “there is no gop” Hatası

Anakartınızdaki bios flashback ile bios update edin. Olmazsa ekran kartını 2. Porta takıp deneyin.
  19. bybarisss

1k KULAKLIK ÖNERİ

Cloud 2 biraz eskidi. Güncel kulaklıkların yanında fıs kalıyor.
  20. bybarisss

MSİ GM11 GAMİNG MOUSE

Nerden baksan 50 tl indirim 😀

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.