Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Berkin AYRAL

Bu sistem bu fiyata alınır mı?

Tamamdır, ufak bir araştırma yapıp size döneceğim.
  2. Berkin AYRAL

Tam bütçeniz nedir? Ona göre bir sistem önerebiliriz.
  3. Berkin AYRAL

Tecrübem beni yanıltmıyor yine. Kesin dedim kazıkçı bilgisayarcıdır. O kişiden koşarak uzaklaşın çünkü sistem tamamen dengesiz ve kötü. Bütçenizi yazın bizler size adam gibi bir bilgisayar önerisi verebiliriz. Bilgisayar toplama konusunda @Kürşat Kütükçü abi epey bilgili size yardımcı...
  4. Berkin AYRAL

Gördüğüm en dengesiz, en berbat sistem olabilir. :D. Kim topladı merak ettim.
  5. Berkin AYRAL

Render Odaklı Sistem Toplama (R9 5900X Ve 3070 ) Monitör Dahil 40,000 TL

Arkadaşlar konunun amacının dışına çıkmayalım lütfen. :)
  6. Berkin AYRAL

Şuan bilgisayar topluyorum

Sistem özelliklerini söyleyin ve kasanın fotoğrafını atın yardımcı olmaya çalışalım. :) Yada direkt takıldığınız yerin fotoğrafını atabilirsiniz.
  7. Berkin AYRAL

Soru Ryzen 7 3700X RTX 2070 Sistem Uyumluluğu

Öncelikle hangi foruma yazarsanız yazın aynı cevapları alırsınız. Üyelerimiz bütçe soruyor ki belki daha iyisini toplarız diye yani sizi düşünüyorlar ancak siz "enteresan forum" diye saçma bir cevap veriyorsunuz. Ayrıca sorunuza zaten Furkan hocam cevap vermiş, cümlesinin sonunda bütçenizi...
  8. Berkin AYRAL

Psu nun içinden güç kablosu çıkıyor mu?

Her PSU'dan çıkıyor güç kablosu.
  9. Berkin AYRAL

Abiler 3050 sistem lazım

Levon bu ara yoğun olduğundan dolayı forum ile çok fazla ilgilenemiyor. Kendisine ileteceğim konuya bakacaktır müsait olduğunda.
  10. Berkin AYRAL

60.000 TL Bütçeye sistem Önerisi

Pek sanmıyorum ama fiyat indirse bile ülkemize yansıyacağını düşünmüyorum.
  11. Berkin AYRAL

60.000 TL Bütçeye sistem Önerisi

Ülkemizde imkansız. :D
  12. Berkin AYRAL

Sinerji Freya Ryzen 5 5600 RX6700 11.599TL! DA Diss

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-freya-ryzen-5-5600-16gb-512gb-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35896 Kaçırmayın, mükemmel F/P sistem. Bazı kişiler daha pahalı sistemlere F/P diyor :)
  13. Berkin AYRAL

Zincir markete gelcek bu PC alınır mı?

3060ti ekran kartı, 3060'dan daha yüksek performanslıdır.
  14. Berkin AYRAL

Yok, 2. el sitelerinde al sat yapanlar sistemi satışa çıkarmışlar üstüne koyarak arkadaş ondan bahsediyor.
  15. Berkin AYRAL

Bütçeyi konuda yazmış hocam, 15-16k demiş.
  16. Berkin AYRAL

Bu sistem nasıl sizce?

Konu amacından saptığı için kilitlenmiştir.
  17. Berkin AYRAL

Öneri DDR4'ten DDRR5'e RTX 3070 ile Geçiş

Her zaman en güncel yazılımı kullanmanız faydanıza olacaktır. Şuan Windows tarafında en güncel yazılım olan Windows 11 sürüm 22H2'yi kullanınız. Alışma konusunda 2-3 gün taş çatlasın 1 haftada alışırsınız. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11
  18. Berkin AYRAL

Fotoğraflar Güncellendi! Canavar Sistemim :)

Bende bunu yazacaktım zaten hocam mükemmel çözüm elinize sağlık :).
  19. Berkin AYRAL

Fotoğraflar Güncellendi! Canavar Sistemim :)

Bu iskeletli kısım yani fan buraya doğru üfler: Buda iskeletsiz kısım buradan havayı çeker: Umarım anlatabildim :D.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.