Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Berkin AYRAL

Rehber Red Dead Redemption 1'i bilgisayarda oynamak

Yeterli donanıma sahipseniz videoda görmüş olduğunuz kalite ve akıcılıkta oynayabileceksiniz. * Emülatörü çalıştırdığım sistem: İşlemci: Ryzen 5 3600. Ekran kartı: PowerColor RX 6600. Anakart: MSI B450M Pro VDH Max. RAM: 2*8= 16 GB G.Skill 3600 MHz RAM. + DualShock 4 oyun kumandası ve...
  2. Berkin AYRAL

Rehber POCO X3 Pro'nun brick olma nedenleri

Merhaba benim POCO X3 Pro telefonum kapandı açılmıyor, POCO X3 Pro telefonumun ekranı bozuk TV oldu, POCO X3 Pro telefonum aşırı ısınıyor, POCO X3 Pro telefonum sürekli yeniden başlıyor gibi sorulara bu konuda olabildiğince yanıt vermeye çalışacağım. Öncelikle telefon çıktı ve herkes " AAA bakın...
  3. Berkin AYRAL

Bu ara yoğunluktan dolayı (iş, sınavlar vs.) çok aktif olamıyorum forumda. Yakında aktif...

Bu ara yoğunluktan dolayı (iş, sınavlar vs.) çok aktif olamıyorum forumda. Yakında aktif olacağım :).
  4. Berkin AYRAL

Rehber AMD Stok Fan Nasıl Sökülür?

Merhabalar, sipariş ettiğim kule tipi soğutucum bugün geldi. Ben de ''AMD Stok Fan Sökme'' konularına baktım belki yardımcı olur diye. Bakmaz olaydım, yeni soğutucuyu takmaktan vazgeçecektim az daha, çünkü fanla beraber işlemciyi kopartandan işlemci pinlerini yamultana kadar ne ararsan var. En...
  5. Berkin AYRAL

Rehber Windows 7 güncel emoji desteği sağlama

Windows 7'de emojilerin görüntülemek "tam manasıyla" mümkün değil. Windows 10 için uyarlanan emojiler Windows 7'de "siyah beyaz" şeklinde olsa da görüntülenebilir. 1. Adım: Link Removed indirerek daha kapsamlı bir emoji desteği sağlayabilirsiniz. 2. Adım: Bu linkten sisteminize uygun dosyayı...
  6. Berkin AYRAL

İnternet hızlarınız nelerdir?

Jıtter 0 Ping bazen 2 bazen 1. İSS: Turk Telekom Normalde paket 100mbps ancak bir aylık 200 hediye etmişler. :D
  7. Berkin AYRAL

Windows 12 ekran görüntüsü sızdırıldı!

Günümüzün tasarım trendi o. Fotoğraf erken bir developer sürümü, ek olarak daha prototip tasarım diyor fotoğrafta yazıyor. "Next Valley Prototype Design"
  8. Berkin AYRAL

MSİ KATANA GF66 2-ci fan devre dışı

Ağır bir oyuna girince sıcaklık artınca fan devreye giriyor mu bakın, en basit tespit yöntemi bu. Çalışıyorsa demek ki cihaz yük altına girince çalışıyordur. Çalışmazsa sizin yapmanız gereken bir ayar vardır.
  9. Berkin AYRAL

Kullanıcı incelemeleri ve haberleri bölümü yok

Bence şöyle olursa mantıklı olur; Bir kategori olmalı ve ismi "Kullanıcı incelemeleri ve haberleri" olmalı. Altında ise iki adet bölüm olmalı, "Kullanıcı incelemeleri" ve "kullanıcı haberleri" bence böyle güzel olabilir. Ben şahsen böyle olması taraftarıyım.
  10. Berkin AYRAL

Windows 12 ekran görüntüsü sızdırıldı!

Herkese merhaba, ilk haberim ile karşınızdayım. Bugün sizlere uzun zamandır dedikoduları, sızdırmaları süren Windows 12 meselesi ile ilgili yeni bir haber paylaşacağım. Windows 12 ekran görüntüsü Windows Central tarafından sızdırıldı (MS canlı yayınında yanlışlıkla gösterildi). Şimdi doğal...
  11. Berkin AYRAL

Windows 10'da bizden olsun. :) https://forum.modartpc.com/resources/windows-10.3/

Windows 10'da bizden olsun. :) https://forum.modartpc.com/resources/windows-10.3/
  12. Berkin AYRAL

Windows 10 [21H2] 19044.1288

Windows 10 resmi orjinal İSO dosyası. - Oynanmamış orjinal Microsoft'dan alınmış İSO dosyasıdır. - 21H2 sürümüdür. - Herhangi bir "crack, korsan" dosya veya uygulama içermez. - "Daha fazla bilgi" yazısına basarak direkt Microsoft Windows 10 indirme sitesine ulaşabilirsiniz.
  13. Berkin AYRAL

Kullanıcı incelemeleri ve haberleri bölümü yok

Merhaba, kullanıcı incelemeleri ve haberleri bölümü yok. Bence bu önemli bir eksiklik. Eklenebilir. Not: Varsa bayağı baktım ama göremedim.
  14. Berkin AYRAL

İkinci el pc almayın

O tür fırsatçılardan tabii alınmaz ama cidden uygun fiyata düzgün kişilerden alım yapılabilir. Düzgün satıcı mesaj yazarken ki kullandığı kelimelerden, tabirlerden belli oluyor.
  15. Berkin AYRAL

Rehber ClearType nasıl açılır?

ClearType açmanız sizin yararınıza olacaktır. ClearType yazıların bozukluğunu, netliğini düzeltiyor. ClearType kapalı: ClearType açık: Windows'un arama yerine ClearType yazın ve girin. Enter bastığmız zaman karşımıza böyle bir ekran çıkıyor. İlk önce, ClearType'ı aç butonuna...
  16. Berkin AYRAL

Rehber Windows 10'da yer açma ipuçları

Merhabalar. Bugün biraz daha detaylı bir anlatım ile Windows 10 bilgisayarınızda alan açabileceğinizi göstereceğim. İlk önce ne kadar boş alanımızın olduğuna bakalım ilk önce arama kısmına bu bilgisayar yazalım ve girelim. Burada cihazlar ve sürücüler altında takılı olan HDD ve aygıtları...
  17. Berkin AYRAL

Bu ablanın sistem toplamasına ayrı bir hastayım :)

Kanalı ilk defa gördüm 🧐. Bilgisayar güzel olmuş ama ben şahsen sonsuz param bile olsa özel sıvı soğutma düşüneceğimi sanmıyorum çünkü bayağı uğraştırıyor bence.
  18. Berkin AYRAL

Levon abi forum hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, genel olarak arayüz falan gayet güzel. Geliştirilmesi gereken yerler tabii ki olacaktır ancak onlar zamanla halledilir. Ben beğendim. Ve kısa sürede büyüyeceğini düşünüyorum. Özellikle bu forum hakkında YouTube kanalında video vs. çekilir ise daha çok kişiye ulaşılır. Çünkü...
  19. Berkin AYRAL

OEM Klasörü ve AutoUnattend.xml oluşturma nasıl yapılır

@ModArt Levon, Konu ile alakasız ama profilinize yazdığım mesaja bakma şansınız var mı?
  20. Berkin AYRAL

Şöyle önlerden yerimizi alalım, forum hayırlı olsun. :)

Şöyle önlerden yerimizi alalım, forum hayırlı olsun. :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.