Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Berkin AYRAL

Yorum sizin...

Kaybedecekler kuduruyorlar ama hiçbir şey yapamayacaklar son 10 saatleri kaldı. Şeriatmış... ÇOK BEKLERSİNİZ!
  2. Berkin AYRAL

Sinan Ogan pazarlığı

Zaten... Kazanacak adaya oy verilmeli. İlk hedefimiz RTE'nin gitmesi gerisine bakarız sonra.
  3. Berkin AYRAL

Muharrem İnce Açıklama

He işte en doğru tercih. Başından beri bunu diyoruz zaten Ogan veya İnce'ye boşuna vermeyin çünkü kazanma ihtimalleri yok. KK'na basın yapamazsa zaten sonraki seçimde onuda yollarız ancak AKP gelirse memlekette bi daha seçim olur mu o bile şüpheli.
  4. Berkin AYRAL

Muharrem İnce Açıklama

Konusu açıldı. https://forum.modartpc.com/konu/muharrem-ince-cumhurbaskanligi-adayligindan-cekildi.3853/
  5. Berkin AYRAL

Fatih Erbakan cumhur ittifakına hayır dedi

Muharrem inceyi bende destekliyorum ama cidden kazanacağını düşünenler bana çok garip geliyor. Dediğim gibi bende seviyorum o kişiyi ama bazıları gibi her şeyi görmezden gelip kazanacak vs. diye diretmiyorum, kazanmayacak diyenlere de öfke kusmuyorum. Arkadaşlar maalesef ki İnce'nin kazanması...
  6. Berkin AYRAL

Fatih Erbakan cumhur ittifakına hayır dedi

O partiyi ciddiye alan var mı cidden? Maksimum oyları %0.5 bu yüzden pekte ciddiye almaya gerek yok.
  7. Berkin AYRAL

Seçimde kime oy vereceksiniz

İsimleri görünce aklıma bu video geldi :D https://www.youtube.com/watch?v=coIDl3W7QzE Şuan ki kişinin karşısına 5 yaşında çocuk bile çıksa 5 yaşında ki çocuğa verirdim oy kullanacak olsam...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.