Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Berkin AYRAL

Elon Musk Yeni Telefon Çıkarmayı Planlıyor

Bu olay yalanlanmıştı en son. Tweet Elon Musk'a ait değil. Ha sonradan güncelleme oldu mu bilemem.
  2. Berkin AYRAL

kargo ile pc göndereceğim ama ekran kartı takılı olacak

Ekran kartını takmak çok basit, bir-iki video ile çok rahat takabilir göndereceğiniz kişi. Kartı asla takılı göndermenizi tavsiye etmiyorum.
  3. Berkin AYRAL

Antalya'da garip ses

Bende Antalya'dayım ama duymadım.
  4. Berkin AYRAL

Allah'ın (c.c.) Bize Depremle Gönderdiği Mesaj

Konu amacından saptığı için kilitlenmiştir.
  5. Berkin AYRAL

Modart M9 İlanlarda!

Maalesef öyle bir şey yapmak yasal değil. Adam parasını verip alıyor iptal edemezsin, parasını vermiş sonuçta gerisi hiç kimseyi ilgilendirmiyor. Bizde tabii ki istiyoruz ki gerçekten ihtiyacı olanlar alsın ancak maalesef stoğun bir bölümünü bu kişiler alıyor. Bunun önüne geçilmesi imkansız.
  6. Berkin AYRAL

Bu da Kim?

Dolandırıcıyım diye bağırıyor adeta :D.
  7. Berkin AYRAL

Merhaba ModArt PC!

Dediklerinizi yapın, aktifliğiniz olsun bakarız 😉. Ama size daha önce de cevap verdiğim gibi şu an yeterince moderatör olduğu için alım yok. Üye ve aktiflik arttıkça alım olacak.
  8. Berkin AYRAL

Merhaba ModArt PC!

Hoş geldiniz, moderasyon ekibi olarak foruma katkıda bulunursanız seviniriz. :) Katkıdan kastımız konu açmak, aktif olmak vs.
  9. Berkin AYRAL

Tanımadığım bir kızla nasıl sohbete başlayabilirim? (BİTTİ)

İzin veriyoruz. Forum diye sırf teknoloji forumu olacak diye bir kural yok. :)
  10. Berkin AYRAL

DFS Bilgisayar güvenilir mi?

Mesajınızı konu haline getirdim. :)
  11. Berkin AYRAL

Kullanıcı incelemeleri ve haberleri bölümü yok

Bence şöyle olursa mantıklı olur; Bir kategori olmalı ve ismi "Kullanıcı incelemeleri ve haberleri" olmalı. Altında ise iki adet bölüm olmalı, "Kullanıcı incelemeleri" ve "kullanıcı haberleri" bence böyle güzel olabilir. Ben şahsen böyle olması taraftarıyım.
  12. Berkin AYRAL

Kullanıcı incelemeleri ve haberleri bölümü yok

Merhaba, kullanıcı incelemeleri ve haberleri bölümü yok. Bence bu önemli bir eksiklik. Eklenebilir. Not: Varsa bayağı baktım ama göremedim.
  13. Berkin AYRAL

Levon abi forum hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, genel olarak arayüz falan gayet güzel. Geliştirilmesi gereken yerler tabii ki olacaktır ancak onlar zamanla halledilir. Ben beğendim. Ve kısa sürede büyüyeceğini düşünüyorum. Özellikle bu forum hakkında YouTube kanalında video vs. çekilir ise daha çok kişiye ulaşılır. Çünkü...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.