Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Sizce bu sistemin ederi nedir?

Sata SSD mi yoksa m2 SSD mi ?
  2. ™ROOT

Amfibi deniz piyade nasıldır?

Sıra sıra sorularını buraya yaz
  3. ™ROOT

İstersen aklındaki tüm soruları buraya yaz yarın senin için arayıp soracam
  4. ™ROOT

Dell G2422HS tekrar stokta

Bence black Friday bekleyin
  5. ™ROOT

Onu bilmiyorum
  6. ™ROOT

Sahilde tarafında genelde
  7. ™ROOT

Hangi Markanın Ram Bellekleri Tercih Ediyorsunuz ?

Kingston markasını kullanıyorum ve ram belleklerinin gayet uzun ömürlü olduklarını düşünüyorum.
  8. ™ROOT

Hangi Markanın Ram Bellekleri Tercih Ediyorsunuz ?

Kısaca açıklama yaparsanız bilmeyen arkadaşlar için rehber niteliğinde olacaktır.
  9. ™ROOT

3090 / 13.Nesil İşlemcili Sistem ! 42.000TL

içerisinde 4 adet fan var yeterli
  10. ™ROOT

MSI MAG Forge 112R tercih de edebilirsiniz.
  11. ™ROOT

Eğer mesh kasa kullanmak isterseniz MSI MAG Forge 112R tercih edebilirsiniz burada seçim size kalmış
  12. ™ROOT

Kasa soğutma için gayet iyi çalıştığım yerde ufak cağlı bir sunucu için bu kasayı kullanıyoruz soğutma bakımından gayet güzel bir kasa değiştirmenize gerek olmadığını düşünüyorum
  13. ™ROOT

Hangi sistem?

fiyat farkını görmedim 1800 tl farka değmez hocamızında dediği gibi sd2 alıp işlemci veya ekran kartını upgrade edebilirsinis.
  14. ™ROOT

Evet hocam veya ssd boyutunu yükseltebilirseniz iyi olur . Ben genel olarak böyle üst seviyeli sistemlerde yedek için her zaman ikinci bir diskin olmasından yanayım
  15. ™ROOT

Sistem gayet güzel görünüyor değişmesi gereken bir parça görmüyorum eğer bütçeniz varsa ssd'yi 2tb çıkartmanız iyi olacaktır veya en azından bir tane yedekleme için mekanik disk alabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.