Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. ™ROOT

Rehber SSD Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ellerinize sağlık
  2. ™ROOT

VOK FRIDAY RTX 3060 Ti 13999TL

amd soket değiştirdiği için almadım
  3. ™ROOT

Keşke 12400f işlemci olsaydı hemen alırdım
  4. ™ROOT

Donanım Arşivi F/P Sistem İnceleme (14800TL)

Dün story de görmüştüm elinde 12400f sistem vardı beklentim büyüktü açıkçası almayı düşündüm. Sonrasında bugün sistemi paylaştı anakartı görünce direk videoyu kapattım
  5. ™ROOT

Soru 7950x mi 13900k mı?

13900k tavsiye ederim
  6. ™ROOT

Açıkçası ben pek beğenmedim i5 12400f gibi güçlü bir işlemciye 610 serisi bir anakart yakışmamış
  7. ™ROOT

link youtube da video altında paylaşılacak 10 dakika sonra
  8. ™ROOT

Detaylı bilgi için https://www.youtube.com/watch?v=TQMcsessiVM
  9. ™ROOT

Soru 11.000TL Televizyon tavsiyesi

Merhaba dostlar max 11.000 TL olacak şekilde android televizyon tavsiyeniz var mı ?
  10. ™ROOT

Windows 10 nasıl kaldırılır

Öyle olmaz sana son kez anlatıyorum. 1-windows format usb hazırla. 2-yeni sistem geldiğinde eski ssd ni takmadan yeni gelen sistemine format at. 3-yeni bilgisayarına format attıktan sonra eski ssd ni tak ve biçimlendir.
  11. ™ROOT

Soru VOK Sistem Bugün Gelmiyormu ?

bende bugün gördüm bunu ama ne olduğuınu bilmiyorum
  12. ™ROOT

Soru VOK Sistem Bugün Gelmiyormu ?

VOK yarın açıklanacak
  13. ™ROOT

bir flash belleğe windows iso dosyasını yazdır. Daha sonra sistemin geldiği zaman işletim sistemini wdblue olanın içine kur. kioxia olan ssd yi yeni bilgisayara tak ve biçimlendir.
  14. ™ROOT

şu şuan elinizde olan ssd ile satın aldığınız sistemdeki ssd ler nedir ?
  15. ™ROOT

Şimdi diyeceklerimi sırayla yap ilk olarak bir tane flash bellek alıyorsun bilgisayara takıyorsun ve Windows 10 format diski oluşturuyorsun daha sonra bilgisayarın geldiği zaman flash belleği bilgisayara takarak format atıyorsun ondan sonra eski ssd'ni bilgisayara takarak onu da biçimlendiriyorsun

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.