Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. GalaxySal450

Bu da benim hazır sistem !

Umarım fiyatına göre güzel sistem almışsındır.
  2. GalaxySal450

Merhaba ModArt PC!

Hoş geldiniz. Forum henüz yeni sayılır. Konulara katkıda bulunmaya, gereksiz mesaj yazmamaya, hakaret ve uygunsuz üslup ve uygunsuz içerik paylaşmamaya, uyarı almamaya dikkat edin. Umarım eğlenirsiniz.
  3. GalaxySal450

Bu da benim hazır sistem !

Hayırlı olsun hocam, toplam ne kadar gibi fiyat verdiniz?
  4. GalaxySal450

Öneri i3-2120 sisteme oyun önerisi

Merhaba, böyle bir sisteme sahibim ve oyun indirmeyi planlıyorum. Hangi oyunları önerirsiniz? Intel Core i3-2120 2x4 8 GB DDR3 1333 MHZ CL9 Kingston RAM. NVIDIA GeForce GT 220 1 GB. 500 GB HDD. Windows 10 Pro 21H2
  5. GalaxySal450

Razer Cynosa V2 İyi midir?

Bütçen 200 lira daha artarsa şuna bakılabilir: Link Removed
  6. GalaxySal450

Yardım 3060lı sistem için hangi monitörü almalıyım?

O MSI'nın fiyatına şu alınabilir: Link Removed Dell G2422HS bütçesine göre oldukça iyidir. MSI olanı ise VA panel bir ürün.
  7. GalaxySal450

Öneri Monitör Önerisi

Hayırlı olsun, umarım memnun kalırsınız.
  8. GalaxySal450

Öneri Monitör Önerisi

Bu da kronik sorunlu.
  9. GalaxySal450

Öneri Monitör Önerisi

Odyssey G3 almanızı önermiyorum. Ghosting sorunu çok fazla var o monitörde.
  10. GalaxySal450

En iyi APU işlemci hangisi

5700X'te dahili grafik birimi olmadığı için ve herhangi bir harici ekran kartı da yoksa bilgisayarda görüntü alınamaz. Harici ekran kartı varsa görüntü alabilir.
  11. GalaxySal450

Öneri Monitör Önerisi

G24F-2 olmasın o hocam?
  12. GalaxySal450

Öneri 1000 TL PSU Önerisi

@beratakdemir0 neden beğenmedim atıyorsun, ürün gayet de fiyatına göre iyi.
  13. GalaxySal450

Öneri Monitör Önerisi

VA panel bu ürün. @EGPOWER bütçenizi artırabiliyorsanız şunu alabilirsiniz: https://www.gaming.gen.tr/urun/189076/dell-24-g2422hs-ips-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/
  14. GalaxySal450

Rehber Renegade Project Destekli Cihazlara Windows ARM Kurma

Güzel bir rehber. Windows ortamını telefonda da tatmak isteyenler yararlanabilir.
  15. GalaxySal450

Öneri 1000 TL PSU Önerisi

Bunu alabilirsiniz. Aynısını öneririm.
  16. GalaxySal450

İnceleme KUIYN V700 Beyaz %60 Klavye

Güzel bir inceleme.
  17. GalaxySal450

Monitör tavsiyesi ?

Dell G2422HS. https://www.gaming.gen.tr/urun/189076/dell-24-g2422hs-ips-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/
  18. GalaxySal450

İnceleme Asus TUF K7 Gaming Klavye İnceleme

Güzel inceleme, eksikleri beni dert etti açıkçası. XPG Summoner gibi bir rakibi varken bu klavyenin eksiklerine göre alınmaması taraftarıyım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.