Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. GalaxySal450

Ryzen 7 7700 için anakart önerisi

ASUS Prime serisi B650 anakartlar yanıyor diye biliyorum hocam. Onları önermemek daha doğru bence.
  2. GalaxySal450

ekipman değiştirme?

Mouse pad yetersiz, fareyi değiştirin. Klavye kalabilir.
  3. GalaxySal450

Relax claw'a uygun mouse önerisi

Link Removed Buna bakabilirsin. Biraz zam yemiş. Fiyatı düşerse alınabilir. Link Removed Buna da bakabilirsiniz. Razer Viper V2 PRO asıl önerim olacaktır ama zam yemiş olması muhtemeldir.
  4. GalaxySal450

4080 hangisi alınmalı?

Merhaba. Baktıklarınız olanından en mantıklısı Gainward olanıdır. Onu alabilirsiniz.
  5. GalaxySal450

Fp Klavye Mouse

Ne demek hocam, biz buraya yardım için geldik :)
  6. GalaxySal450

Bilgisayar Toplama Öneri

Merhaba. Bütçen tam olarak nedir? Daha iyisi toplanır. İlk monitör neyse de ikinci monitör rezalet. Kasada ise hava akışı alacak yer yok diye biliyorum. SSD apayrı bir şey zaten. Size güzelinden bir sistem toplar arkadaşımız. @Lory
  7. GalaxySal450

Selam. :) Özellikle size @WADACAN

Selam. :) Özellikle size @WADACAN
  8. GalaxySal450

atx 3.0 psu tavsiye?

Bu bir PSU değil dostum. UPS. UPS konusunu açmışsın. UPS'lerden pek anlamam. PSU olarak iyi seçim gibi duruyor.
  9. GalaxySal450

kulaklıkta mikrofon ışığı yanıyor ama çalışmıyor

Kulaklık arızalı büyük ihtimalle.
  10. GalaxySal450

Öneri Modem Önerisi

Keentic Carrier KN bakmanızı öneririm. Link Removed
  11. GalaxySal450

İlginç açıkçası. USB portlarınızın arızalı olduğunu varsayıyorum.
  12. GalaxySal450

Zaten sonradan oluyor kulaklık kalitesiz zaten. Satmaya çalışın, ayıplı ürün olduğunu düşünüyorum. USB portlarını değiştirmeye çalışın bir de öyle de olmazsa satmaya çalış bence.
  13. GalaxySal450

Fp Klavye Mouse

Hocam size önereceğim ürünler şöyle olabilir: 2500 TL üzerinden yapalım hesaplarımızı: Faremiz şu olmalı: https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-wireless-mouse Claw grip tutuşa uygun bir fare lakin malzeme kalitesi çöpten de beter. Tek sorunu bu sayılabilir. Klavye ise şu...
  14. GalaxySal450

Aldığın kulaklık bu tür sorunlarla karşı karşıya kalıyor zaten. Kronik sorun neredeyse. İade etmenizi öneririm. Ayıplı ürün de gelmiş olabilir.
  15. GalaxySal450

2500TL Kablosuz TKL Klavye Önerisi

Şimdiden hayırlı olsun. İnceleme konusu beklerim. Duygularını belirtmeni isterim. :)
  16. GalaxySal450

Yardım Logitech g305 sürekli mod değişiyor

DPI sapması olduğunu görüyorum zaten G305 Lightspeed de teknik özellikleri gereği yetersiz bir faredir. Sinyal sorunu olacağını sanmıyorum.
  17. GalaxySal450

2500TL Kablosuz TKL Klavye Önerisi

Darmoshark K8 tercih etmenizi öneririm.
  18. GalaxySal450

Fp Klavye Mouse

Merhaba. Toplam bütçe tam olarak nedir? Fare için el tutuşu soracağım. Palm grip. Claw grip. Kendi içinde ikiye ayrılır; Relaxed Claw ve Hard Claw. Fingertrip grip Bunlardan hangisini tutuyorsun? Bir de el ölçüsü isteyeceğim. Bilekten en uzun parmağınızın ucuna kadar ve yanlamasına...
  19. GalaxySal450

Çözüldü Razer Blackshark V2X vs HyperX Cloud Core

Merhaba. Blackshark V2 X almanızı öneririm. Ses yonganız orta segment bir yonga. Yurt dışından kabulseniz 1144 TL'ye satılıyor Hepsiburada üzerinden.
  20. GalaxySal450

Kulaklık önerisi

Kronik sorunlu bir model. Özellikle mikrofonu çok kötü. Ses kartınız iyiyse Razer Blackshark V2 X. Ses kartınız kötüyse HyperX Cloud Core.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.