Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. goktancelik

Klavye ihtiyacı olan değerlendirebilir siyah optik mekanik rampage

Bir tane arkadaşım önerdi 2 yıldır kullanıyor sorunsuz bir şekilde youtube da da DA, PC hocası incelemesini yapmıştı su geçirmez özelligi ve rgb şöleni gibi olmasıyla ön planda bir klavye 1 ay öncesine kadar 1500 civarındaydı 1190 a görünce atayım dedim ihtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir...
  2. goktancelik

Gaming-Gen Bayram İndirimleri

bulabildin mi klavye
  3. goktancelik

Kemal Kılıçdaroğlu Sahibinden.com'a Reklam Verdi!

Abi karıştırmışım %40 cok ciddi bir iddia o zaman öyle birşey olması inanılmaz olur
  4. goktancelik

Gaming-Gen Bayram İndirimleri

Fiyatlar iyi itopyaya kıyasla indirim böyle yapılır hazır sistemlerde
  5. goktancelik

Yeni Hazır Sistemler Yolda :)

Levon Abi Gaming gen yaptı sistemi Rx 6700 Xt i5 12400f li 15399 a senden daha iddialı birşey bekliyoruz 😧
  6. goktancelik

4k bütçe ile monitör tavsiyesi

Link Removed Kullanıyorum kendim 2-3 haftadır memnunum şuan fiyat gayet iyi
  7. goktancelik

Kemal Kılıçdaroğlu Sahibinden.com'a Reklam Verdi!

üniversite öğrencilerine ilk araç alımında kalkacak ötv o da yüzde 18 lik bir indirm 600 binlik araba 492 bine düsecek ortalama 108 bin lik indirim söz konusu bu sayede 2.el araçlar da düşebilir bir nebze ötv kalkacğaı icin ama ülkemizde maalesef belli olmuyor azalır derken artıyor artar derken...
  8. goktancelik

OMG abi yapma yanarız valla ilaç gibi gelir :)
  9. goktancelik

1500₺ bütçe klavye

Msi Gk 50 Low Profile Rampage kb r96 (önerende ve gömende iyi araştırmak gerek)
  10. goktancelik

15499 a Rx 6700 XT 16499 a Rx 6750 XT
  11. goktancelik

Son dönemde rtx 3060Ti doyduk valla herkes yapıyor AMD olursa eğer Rx 6700 XT 15-16 arası, Asus rog strix Rx 6750 XT (bu f/p gelirse varya mutluluktan ağlayabilirim büyük ihtimalle) bunlar şöyle 16-17 bandında yanına bi i5 12400fle cok güzel olabilir Şuanda piyasa 18 bine i5 12400f Rx 6700XT...
  12. goktancelik

🚨 V.o.k yeni sistem geliyor

Max rx 6600xt rtx 3060 lı sistem cıkar giriş orta dedigine göre tahmini 12-14 arası fiyat bandına klasik geçen cıkan sistemlerden farkı olacağını düsünmüyorum
  13. goktancelik

Bayramda f/p sistemler çıkar mı?

Mart ayında Levon abi Rtx 3070 demişti ama hadi hayırlısı :D 3 fanlı yakışıklı bi ekran kartı yanınada i5 12. nesil işlemci tadından yenmez
  14. goktancelik

Asus H610M-K D4 anakart maksimum ram frekansı yükseltme.

3200mhz de çalışacağı için hertürlü anlamsız oluyor
  15. goktancelik

NZXT x53 240mm Sıvı Soğutma Nays ile 1980 TL

https://m.n11.com/urun/nzxt-kraken-x53-rl-krx53-01-240mm-rgb-islemci-sivi-sogutucu-3381529?magaza=aptekteknoloji&categoryId=1000268
  16. goktancelik

Fırsat PCH 6650XT Sistem 10.999 TL (Artık 11.999)

(ŞAHSİ FİKRİM) DA son birkaç yılda açık ara önde giderken onu yakalayan kişiler son dönemde çok oldu ki Levon abinin çıkardığı sistemlerde ortada örneğin ModArt M9 parça kalitesi ve fiyat olarak muazzam bir sistemdi ve yenilerinin geleceğide çok belli o fark kapandı artık bence
  17. goktancelik

Hadi hayırlısı abi sendeyiz bu ay :) bayram hediyesi
  18. goktancelik

Bu mönitörlerden hangisi alınır

Link Removed bütçe artarsa bunu önerebilirim kullanıyorum şuanda memnunum ama alanların birkaçına son dönemde ölü piksel denk gelmiş 1-2 tane dikkat etmek gerek
  19. goktancelik

sadece kasa için 19 k bütçem var sizce bayramı beklemeli miyim ? fp sistemler karşımıza çıkarmı çıkarsa nasıl olur sizce
  20. goktancelik

Satılık Ryzen 7 5800H RTX 3050Tİ 165Hz IPS 16 GB RAM 500 GB SSD Gaming Laptop 13 ay garanti var

Herkese merhaba, üniversite ve işten dolayı vakit ayıramadığımdan ve nakit ihtiyacımdan laptopumu üzülerek satışa çıkardım. Piyasada aynı özelliklerde bulunan laptoplar 20-25 civarına satılıyorken aciliyetten dolayı 19699 a satılığa koydum şuanda fiyatta azda olsa pazarlık olabilir abartılmadığı...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.