Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Berkin AYRAL

Bu kablolar nedir?

600W kablosunu kullanacaksınız sadece. Bu kablolar ile işiniz yok PSU kutusuna kaldırın bunları kafa karıştırmasın. :)
  2. Berkin AYRAL

Bu kablolar nedir?

Güç girişleri aynı olur ancak diğer girişler farklı olabilir farklı yerlerde vs. Siz buraya yazın biz yardımcı oluruz bu akşam. Neyin nereye takılacağı belli aslında detay anlatım ile kafa karıştırmaya gerek yok.
  3. Berkin AYRAL

Bu kablolar nedir?

Sıkıntı olmaz. Evet bazı kontrolcüler sata güç girişi kullanır. Bu kabloda sata güç kablosu zaten. 3 tane giriş var evet üç tane cihazı aynı kabloya bağlayabiliyorsunuz.
  4. Berkin AYRAL

Bu kablolar nedir?

Sadece m.2 kullanıyorsanız o kabloyu takmıyorsunuz boşta kalıyor.
  5. Berkin AYRAL

Galaksinin En F/P Sistemi Geliyor!

Ortalık yangın yeri olacak. .pepegalp
  6. Berkin AYRAL

Forumun aktifliğinin düşük olduğunun bende farkındayım. Ancak ben başka forumlarda falan...

Forumun aktifliğinin düşük olduğunun bende farkındayım. Ancak ben başka forumlarda falan bilmediğim kişileri bile dm üzerinden davet ediyorum. Yani buraya gelip zaten bildiğimiz şey aktiflik düşük diye yazmaktansa gidip üye çağırmak daha mantıklı yanlış mıyım?
  7. Berkin AYRAL

Tanıdığın, bildiğin kişileri davet etmek yerine foruma laf atmak da moda olmuş.

Tanıdığın, bildiğin kişileri davet etmek yerine foruma laf atmak da moda olmuş.
  8. Berkin AYRAL

Bu kablolar nedir?

Ekran kartına takacağınız kablonun iki ucuda böyle olacak 600W kablosu bu.
  9. Berkin AYRAL

Bu kablolar nedir?

Evet 600W olan kablo ile halledeceksiniz. Kablonun tam oturduğundan emin olun.
  10. Berkin AYRAL

Bu ışık sızması mı

O zaman direkt iade hocam.
  11. Berkin AYRAL

Bu ışık sızması mı

Özellikle IPS panellerde ışık sızması illaki oluyor. Eğer normal kullanımda kafaya takmayacaksanız, çok sorun yaratmıyorsa iadeye gerek yok. Benim laptop paneli de IPS ve alt kısmında siyah ekranda aynı sizdeki gibi bir ışık sızması var biraz. Ancak kafaya takmıyorum 1 buçuk yılı geçti zaten...
  12. Berkin AYRAL

Bu kablolar nedir?

@Mekanik tuş ekran kartı nedir?
  13. Berkin AYRAL

@Tom Hagen Bu forumda gizli bir yetkili yoktur, iyi günler. :)

@Tom Hagen Bu forumda gizli bir yetkili yoktur, iyi günler. :)
  14. Berkin AYRAL

Windows kurulu bilgisayara windows kurulu başka disk takma

HDD yi çıkarın öyle bilgisayarı açın, görüntü yine gelmez ise kasayı kapayın arkadan elektrik bağlantısını kesip 15 saniye bekleyin. Ardından tekrar bilgisayarı açın yüksek ihtimal ile görüntü gelecek. Ardından bilgisayarı kapayıp yine hdd yi takıp bilgisayarı açın. Yine görüntü alamaz iseniz...
  15. Berkin AYRAL

Donanım Arşivi yeni sistem RTX 4060

İlgilenenler için video linki;
  16. Berkin AYRAL

Duyuru Peepo emojileri ekliyoruz!

:pepefinger (tamam ekleriz)
  17. Berkin AYRAL

As Bayrakları
  18. Berkin AYRAL

[ATTACH]

19. Berkin AYRAL

Herkese merhaba, bir süredir gelen bir istek vardı Peepo emojileri eklensin diye. Nihayetinde bugün bu emojiler forumumuza eklenecek. Tamamlandığında bu konu altında bilgi verilecektir. Sizin özel olarak eklenmesini istediğiniz bir emoji/emojiler var ise bu konu altına yazınız. ModArtPC Forum...
  20. Berkin AYRAL

Bize troll üye, neler yeniyi gırgır şamatayla dolduracak üye lazım.

Bize troll üye, neler yeniyi gırgır şamatayla dolduracak üye lazım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.