Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Berkin AYRAL

Refurbished HDD alınır mı?

Depolama ürünlerinde asla 2. el veya yenilenmiş tavsiye etmiyorum ben şahsen.
  2. Berkin AYRAL

Refurbished HDD alınır mı?

Kesinlikle alınmaz. Parayı çöpe atmak ile eş değer.
  3. Berkin AYRAL

anakart arızası asus rog strix b660 a wifi D4

Kurulumda İntel VMD sürücüsü kurmak gerekiyor. Anakart arızalı değil sürücü olmadığı için görmüyor.
  4. Berkin AYRAL

AOC/24G2SPU/BK AOC logosu Pikselli gözüküyor

Bende çok eski kare AOC monitör var onda da aynı.
  5. Berkin AYRAL

Yeni ModArt Sisteminde Hangi Ekran Kartı Olsun?

Tebrikler gizli sırrımızı çözdünüz. :)
  6. Berkin AYRAL

Savaş Cebeci Dayak Yedi!

Kırarım kolunu bak. 😠
  7. Berkin AYRAL

As hoş geldiniz. :pepebye

As hoş geldiniz. :pepebye
  8. Berkin AYRAL

İphone telefonuma İOS 17 kuruyorum

İphone telefonuma İOS 17 kuruyorum arkadaşlar. :)
  9. Berkin AYRAL

Bu ekran kartı iade edilir mi?

Bobin cızırdaması sizi eğer rahatsız etmiyor ise iade etmeye gerek yok. Çoğu kartta var olması bir sorun değil tabi aşırı fazla olmadığı sürece.
  10. Berkin AYRAL

Bugün moderatörlük görevimi sürdürdüğüm 1 yılı geride bıraktım. Ve an itibari ile süper...

Bugün moderatörlük görevimi sürdürdüğüm 1 yılı geride bıraktım. Ve an itibari ile süper moderatör olarak @Levon Turaç tarafından atandım. Beni bu göreve layık gördüğü için teşekkür etmek istiyorum. Her zamanki moderatörlük görevimde de olduğu gibi işimi hakkıyla, tamamen tarafsız bir şekilde...
  11. Berkin AYRAL

Yeni ModArt Sisteminde Hangi Ekran Kartı Olsun?

Hocam ben hakkımı helal etmiyorum (!) :ban:toxic
  12. Berkin AYRAL

Ohh Be iPhone 15 Çıktı!

Olmaz. Sadece Umut diyeyim anla.
  13. Berkin AYRAL

Ohh Be iPhone 15 Çıktı!

Sen üzülme canım ben sana ısmarlarım. .pepegalp
  14. Berkin AYRAL

Galaksinin En F/P Sistemi Geliyor!

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. :)
  15. Berkin AYRAL

Kazanan siz olursunuz. 😉
  16. Berkin AYRAL

Bakıyorumda sistem sistem deyince herkes foruma giriyor onun harici çıt yok 😁 Üyeleri tek tek takip ediyoruz kimin ne zaman aktif olduğunu vs. hep not alıyoruz ileride ki forumda yapacağımız belki foruma özel yapacağımız şeylerde böyle foruma sadece sistem için girip sonra hiç girmeyenler yer...
  17. Berkin AYRAL

:pepegalp:pepeselam https://forum.modartpc.com/konu/galaksinin-en-f-p-sistemi-geliyor.5029/

:pepegalp:pepeselam https://forum.modartpc.com/konu/galaksinin-en-f-p-sistemi-geliyor.5029/
  18. Berkin AYRAL

Bu kablolar nedir?

Kusura bakmayın okul nedeni ile dün çok erken yatmak zorunda olduğum için yazamadım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.