Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Berkin AYRAL

1 adaptore 2 cihaz bağlama

Muhtemelen kaldıracaktır. Eğer kaldırmaz ise genelde ses alamazsınız zaten. Deneyin, denemekten zarar gelmez. :D
  2. Berkin AYRAL

Filistin İsrail olayı hakkında düşünceleriniz?

İlk iki cümlemde size karşı bir şey demediğim açıkça ortada, sadece gerçek olan olaylardan bahsettim. Son cümlemde ise iktidarın oyunlarına karnım tok dedim. Diğer cümlelerimde zaten akp ile alakalı bir şey yok. @hasan korkmaz Nasıl oluyorda buradan ben size "akplisin sen" diye bir laf...
  3. Berkin AYRAL

Size akpli diyen yok. Benim akp ile alakalı kurduğum cümle de siz akp lisiniz diye bir cümle kullanmadım.
  4. Berkin AYRAL

Buna yalan haber diyenlerde var resmi bir şey yok şuan. Ayrıca savaş zamanları çok yalan haberler dolanır etrafta dikkat etmek lazım.
  5. Berkin AYRAL

Başka yerde olsa ilk mesajında 1 yıl yemişti zaten bilmem anlatabildim mi :)
  6. Berkin AYRAL

Bu konuyu lütfen daha fazla uzatmayalım çünkü uzatmanın mantığı yok. Savaşta iki tarafta insanlık suçu işledi bu inkar edilemez inkar eden de yok zaten. Ben ülkece tarafsız olunmalı olduğunu savunuyorum. Ancak kendi şahsi fikrim olarak İsrail kazanmalı diyorum çünkü savaş çıktı artık kaçarı yok...
  7. Berkin AYRAL

:D Ben size akp yi desteklediğinizi söyledim mi? Hayır. Malum terörün akp yüzünden arttığını belirttim sadece. Düzgün okuyun lütfen. Ayrıca tarafsız kalınması gerektiğini belirttim ancak arapların Türklere yaptıklarının bedelini ödemeleri için şahsi olarak İsraili destekliyorum dedim. Bana...
  8. Berkin AYRAL

O sırada neredeyse bitirilmiş olan terör sorununu tekrardan fitilini ateşleyen malum parti. Çözüm süreci, PKK ile masaya oturan kol kola gezen Türkiye, ay çok pardon logosunda ampul olan parti. Sırf "din kardeşi" diye Türklere yapmadığını bırakmayan kişileri destekliyorsunuz ya harbiden çok...
  9. Berkin AYRAL

Aynı şeyi Hamas'da yapıyor. Ayrıca Filistin denen bir varlığı neden destekleyeyim? Filistinin yaptığı ihanetler; - Osmanlıya karşı ingilizler ile birlik olup isyan çıkartıp yüzlerce Türk'ün ölmesine sebep olmak, Osmanlı'nın ingilizlere yenilmesine, Ortadoğu'dan çıkarılmasına vesile olmak. -...
  10. Berkin AYRAL

pc kendi kendine bozuldu

Basınçlı hava zarar verebiliyor genelde sistemlere. Bu yüzden ben kesinlikle basınçlı hava makineleri ile temizliği önermiyorum hiç temizleme daha iyi. Her parça sökülüp özenli bir şekilde temizlenmeli bana göre. Her neyse konuya gelelim basınçlı havadan dolayı zarar gören bir parça olabilir...
  11. Berkin AYRAL

Refurbished HDD alınır mı?

Normalde iade olur ancak, "yenilenmiş" hdd alarak bu tür riskleri göz önüne almış ve kabul etmiş oluyorsunuz. Şanslıysanız iade olur. :)
  12. Berkin AYRAL

Soru İşlemciye bu kadar macun sürdüm uygun mudur ?

Sağ sola sürtmediği sürece sıkıntı olmaz. Sorun yok yani.
  13. Berkin AYRAL

Hocam ben bi yere kadar gideceğim saat 9 gibi dönerim bilginiz olsun.
  14. Berkin AYRAL

Bazı PSU larda o iki kabloyu birleştirmeden takmaya çalışınca yerine oturmuyor. Bazılarında da yerine oturuyor sorunsuz. Evet takılmaz anlamında dedim yani.
  15. Berkin AYRAL

Bazılarında oluyor bazılarında olmuyor. Deneyin olursa sıkıntı yok.
  16. Berkin AYRAL

Bu evet. Bazı psu larda yazmaz.
  17. Berkin AYRAL

O zaman devam edelim boş verin.
  18. Berkin AYRAL

Doğru vidayı taktığınızdan eminsiniz değil mi? Olmuyorsa yapacak bir şey yok devam edelim.
  19. Berkin AYRAL

Takmanızda fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.