Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Berkin AYRAL

Duyuru Koyu tema üzerinde çalışılıyor...

Koyu tema nihai halini almıştır.
  2. Berkin AYRAL

30 Ağustos Zafer bayramı'mız kutlu olsun!

Tüm ModArtPC forum okurlarımızın ve tüm Türk halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun! 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünde başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ve tüm değerli silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve sevgi ile anıyoruz.
  3. Berkin AYRAL

Şuan başka işler mevcuttur. Sırası geldiğinde eklenecek zaten.

Şuan başka işler mevcuttur. Sırası geldiğinde eklenecek zaten.
  4. Berkin AYRAL

Yardım i3 9100f & rx 5700 xt darboğaz yapar mı ?

9. nesil İ3 performansı çok kötü. Kesinlikle darboğaz yapacaktır.
  5. Berkin AYRAL

Çözüldü Windows 10 Kurulum Sonrası Hiçbir şey Yüklenmiyor

Önemli değil, sorununuz çözüldüğü için konuyu kilitliyorum. İyi günler.
  6. Berkin AYRAL

Aktiflik değişkenlik göstermekte, bazen yükseliyor bazen düşüyor. Elimizden geldiğince forumu...

Aktiflik değişkenlik göstermekte, bazen yükseliyor bazen düşüyor. Elimizden geldiğince forumu iyileştirmeye ve aktifliği arttırmaya çalışıyoruz. Burada gereksiz uyarı, ban bulamazsınız. Bu forumda üyeden yöneticiye kadar herkes eşittir. Diğer forumlarda ki gibi egosu tavan yapmış bir yetkili...
  7. Berkin AYRAL

ModArtPC foruma hoş geldiniz bu arada. :)

ModArtPC foruma hoş geldiniz bu arada. :)
  8. Berkin AYRAL

Evet olabilir 😁

Evet olabilir 😁
  9. Berkin AYRAL

Bende sizi bir yerden hatırlıyorum yahu :D

Bende sizi bir yerden hatırlıyorum yahu :D
  10. Berkin AYRAL

Video Hayaller iPhone Gerçekler Vestel! Gençlerin Hayali Suya Düştü

Bu cümle bayağı ironik olmuş, Öğrenci İphone alacak parası varsa vergi ödeyebilir diyorsunuz, vergiler 25 bin tl yi aşmakta. 25 bin TL vergi size normal mi geliyor? Vergi indirimi olsa veya vergi kalksa şimdi iphone alamayıp ancak vergi kalkarsa iphone alabilecek bir sürü insan var. Ya bu kadar...
  11. Berkin AYRAL

Video Hayaller iPhone Gerçekler Vestel! Gençlerin Hayali Suya Düştü

Sorun şu seçim öncesi vaadiydi bu, hükümet her zamanki gibi herkesi kandırdı, yalan söyledi. Başından beri İphone kdv olmayacak falan filan diye zırvalandı. Sonra dediler sadece yerli üstelik maksimum 2bin TL. Devam edin böyle devam. Böyle karaktersiz insanlara boyun eğmeye devam edin, inanmaya...
  12. Berkin AYRAL

Ötv İndirimli Telefonlardaki O Şart

Aynen İphone'dan vergi almayacaklarını bekleyenler vardı :D Hatta haber sayfaları hep İphone 14 fotoğrafı koyup 50bin TL'lin telefon 25bin TL'ye alınabilecek diyordu :D 50bin TL'lik yerli telefon mu var? 😂 😂 😂
  13. Berkin AYRAL

Ötv İndirimli Telefonlardaki O Şart

Max akp icraatı. Halkımızda 20 yıldır hala ülkeye iyi bişey yapacaklar diye inanıyor. Ben zaten inanmamıştım dedim kesin saçma sapan şartlar gelir gidip iphone dan vergi kaldırmazlar demiştim, millet iphone vergisiz alıcaz diye havalara uçtu ama fasa fiso, yine haklı çıktım. :)
  14. Berkin AYRAL

18 yaş üstü bireyleri Kızılay'a kan bağışına davet ediyorum

Yapacağımız bağışların satılıp satılmayacağını nereden bileceğiz? Malum daha önce böyle durumlar yaşandığı için kimseye güvenemiyoruz.
  15. Berkin AYRAL

1 uzun 2 kisa bip

Gigabyte'ın eski amd serisi anakartları genel olarak sorunluydu. Sorunu anakart veya bios olarak görüyorum.
  16. Berkin AYRAL

1 uzun 2 kisa bip

1 uzun 2 kısa bip sesi ekran kartı hatasıdır. Ekran kartı ile ilgili veya bios ile ilgili bir sorun olması muhtemel.
  17. Berkin AYRAL

Urhan Shop Sitesi Alışveriş Deneyimim / Güvenilir mi?

Site hakkında tereddütlerm vardı, bu konu iyi oldu içim rahatladı, rahatlıkla alışveriş yapabilirim artık. :)
  18. Berkin AYRAL

Atatürk ve İslam Kongresi

1) Atatürk Samsun'a ayak basmasaydı ne sen ne biz hiçbirimiz yoktuk bu kadar basit bir şey bu? 2) Tabii ki Kur'an ve ezan Türkçe okutulacak burası arap ülkesi değil biz arapça değil Türkçe konuşuyoruz Türkçe konuşulan bir yerde tabii ki Türkçe okunacak ki anlayabilelim, Arapça bilmiyoruz ve...
  19. Berkin AYRAL

Rehber Paslanan Debriyaj, fren pedallarını boyamak

Bende arka camları otomatik yaptım. Broadway ama dört cam elektrikli broadway :cool:
  20. Berkin AYRAL

Kalıcı banın tadı nasıl güzel mi troll :) İyi eğlenceler.

Kalıcı banın tadı nasıl güzel mi troll :) İyi eğlenceler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.