Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Yavuzkagan42

Deepcool gammax l120 sıvı soğutma rgb sorunu

dikkatli olun birbirine değdirmeyin.
  2. Yavuzkagan42

Abiler 3050 sistem lazım

Bunlar neeeeeee😭 Tamam,bunun yerine bunu alıyoruz: https://www.n11.com/urun/gigabyte-h510m-h-intel-h510-3200-mhz-ddr4-soket-1200-matx-anakart-2037171?magaza=aptekteknoloji&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel +90tl 13.077TL.
  3. Yavuzkagan42

Abiler 3050 sistem lazım

O işe yaramaz o zaman.PCI dönüştürücüyle falan eGPU yapalım demiştim de. @Kürşat Kütükçü,Bu hala 12.987TL oluyor.
  4. Yavuzkagan42

İsyanım Var Ulan dediğiniz şeyler neler?

Canavar PC'leri 3000 birime alamamak.
  5. Yavuzkagan42

Abiler 3050 sistem lazım

@Nimble Max ne kadar olur?Bir de elinde eski-patates önemli değil hiç PC var mı?
  6. Yavuzkagan42

Abiler 3050 sistem lazım

Zam gelmiş demek ki.Ancak RTX 2000 serisi olmaz 1. nesil ray tracing çekirdekleri performansı düşük.
  7. Yavuzkagan42

Abiler 3050 sistem lazım

fiyatına göre kaliteli seçmeye çalıştım isterseniz siz de bakın sıkıntılı olan var mı?
  8. Yavuzkagan42

Abiler 3050 sistem lazım

kasa var aero cool 500w yazan kasa+psu.Diğer konuda max.13K demişti.
  9. Yavuzkagan42

Abiler 3050 sistem lazım

Ben şöyle topladım: 13.060TL https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-rmmnt215nf-21-5-75hz-6ms-full-hd-monitor-p-475729670?boutiqueId=61&merchantId=106931 Link Removed...
  10. Yavuzkagan42

Abiler 3050 sistem lazım

iyi yapmışsınız yeni konu açmakla.Arkadaşlar bu arkadaşımız Ray tracing gerektiren bir uygulamada render alacak.Bu nedenle Geforce RTX3000,RTX A2000 ve ya İntel ARC750 sistem gerekli.
  11. Yavuzkagan42

Bugün topladığım sistem hakkındaki düşünceleriniz nelerdir

ekran kartının içindeki en sıcak nokta.genelde çekirdek sıcaklığından 10 derece fazla olur ve 80 üstü tehlikelidir.Bu kartlarda 92 derece görüyor.
  12. Yavuzkagan42

Hot spot noktası oyun içinde görünmez.
  13. Yavuzkagan42

Gigabyte gaming modellerinde ısınma ve hotspot sorunu var tevsiye etmem.
  14. Yavuzkagan42

Herhangi bir başka elektrik kablosu kullanarak tabi.
  15. Yavuzkagan42

Mesela mavi istiyorsunuz.(RGB başlığındaki oka dikkat edin).PSU'dan çıkan Molex kablosunun +12v yazdığımı RGB kablosundaki +12v ile bağlayın.(bu tüm renkler için geçerli).Daha sonra RGB başlığındaki mavi ile belirttiğim kabloyu Molex bağlantısındaki -12v'a bağlayın.
  16. Yavuzkagan42

İş görür tek renk yanmasını istiyorsanız hiçbir şeye ihtiyacınız yok.sizinki RGB'ymiş.dsvre şemasını atacağım müsait olunca.
  17. Yavuzkagan42

Quadro Ekran Kartı Nasıl?

Ben 350 görmüştüm.3600 gidip test edersen mantıklı.
  18. Yavuzkagan42

Quadro Ekran Kartı Nasıl?

Hocam 350tl ise kasası bile o kadar eder deneyin bence.@Nimble,
  19. Yavuzkagan42

ARGB ise 100tl,RGB ise 165tl.
  20. Yavuzkagan42

RGB mi ARGB mi? RGB ise Arduino+3 mosfet kartı+12v adaptör (renk değiştirmek istersen 3 potansiyometre ki değer tanesi 5tl)ile çözülür. ARGB ise Arduino yeterli.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.