Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. JOKER

Yurt Dışından Getirilen Cihazlara Sınırlama Getirildi

vatandaşların kullandığı bir telefonu için kontrol yapılmayacak kapalı kutu içerisinde getirilen veya birden fazla telefon ile giriş yapmaya çalışan yolcuların telefonları kontrol edilecek. yani iki telefonu olanların kapalı kutudaki telefonu için kontrol yapılacak özetlemek gerekirse...
  2. JOKER

1500-2000 TL Arasında Telefon Önerisi

redmi note 8 alabilir ancak sıkı pazarlıkla ama not 9 2700 ila 3000 fiyat bandında seyrediyor ucuz olanlar yurt dışı clon imel vardır yuritçi ürünler 3500 ila 4000 bin Tl civarı daha pahalı
  3. JOKER

Rehber Format Sonrası Yapılması Gerekenler

bir öneride benden düşük verimli bir cihaza sahipseniz windows 10 ltsc sürümü tam size göre çok yormayan işletim sistemi içerisinde windows store yok gereksiz diyer servisler kapalı oluyor windows 10 a göre 4 kat performans artışı sunuyor stok soğutuculu intel i5 7600 ile yaptığım testlerde...
  4. JOKER

sadece bilgilendirdim iphone 6 s gibi cihazlarda 2000 tl bandında satılıyor general mobile modellerinin çoğu çift hatlıdır zaten satıcı ile görüşüp 2000 tl düşüre bilirsen alınabilirler yerli üretimler çokta kaliteli olmasada ucuz oldukları için iş görür durumda oluyorlar kasım aralık ocak...
  5. JOKER

1500 2000 tl bandında sıfır alacaksanız cihazlar işe yaramaz şümkü 2 gb ram düşük pil ünütesi yüzünden almaya değmezler bunun yerine türkiye üretimi telefonlar var mesala general mobile veya 2. el temiz iphone 6 s gibi kaliteli cihazlar bulabilirsiniz piyasada bolca var
  6. JOKER

En kaliteli termal macun hangisidir?

pullsar ice dragon 15.7 w/mk: aşırı derecede yüksek iletkenlikle karbon parçaçık özeliğide var thermaltake tg-30: yüksek standart soğutma performansı ile birinci sınıf bir termal bileşenlerden oluşur id cooling id-tg 15:buda yüksek iletkeniğe sahip bir ürün cooler master mastergel maker nano...
  7. JOKER

Duyuru Acaba ne Duyurucam :)

tahminimce i5-13600K modelemesi gelecek şümkü yaptığın teslerde bu işlemci bayağı gösterişli çıkmıştı hatta amd işlemcileri bile yolda bırakıyordu umarım doğrudur
  8. JOKER

En Sevdiğiniz Rakı Nedir?

Yeni rakı pis kokuyor eksiden iyi güzeldi içilebiliyordu ama şimdi basıyorlar anasonu midem bulanıyor artık birada ise kadıköyde paps Italian restoranda siyah bira içmiştim bu biranın 3 çeşit ürünü vardı guinness draught olanı içtim en iyi bira diyebilirimki dünyada zaten en iyi bira bu
  9. JOKER

Yardım Redragon K568 RGB Dark Avenger Yardım Hk.

rica ederim kardeşim benim için zevkti
  10. JOKER

bilmiyorum inan ama bir görüş istersen ürünü geri iade etmek istediğini bildir çalıştığım şirkette artık iade almıyor normalde ekimdi 1 ay uzatılmıştı bugun son gün dediler almıyorlar artık
  11. JOKER

başladı artık geri iade yok 1 Ekim'den itibaren internet üzerinden alınan cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlarda koşulsuz iade hakkı olmayacak
  12. JOKER

Tahminimce bu ürünü belirli ülkelere gönderiyor olabilirler abd içerisinde satılıyormu pek bilgim yok isterseniz ingilizce sitesinden destek isteyebilirsiniz çeviri aracılığıyla yardım talebinde bulunun geri dönüş sağlarlarmı bilmiyorum ayrıca yeni kanuna göre teknoloji ürünlerini artık geri...
  13. JOKER

buyur yazılım bu linkte kendi sitesinden indir veya kendi sitesinden araştırman için link
  14. JOKER

Yardım İdeal işlemci ve ekran kartı sıcaklığı ne olmalı ?

işlemci sıvı soğutucunun radyatör fanlarını çalıştığı devir CPU sıcaklığına göre azalıp artması daha iyi olurdu lakin sürekli yüksek devirde çalışıyor demeniz biraz kafamı karıştırdı bağlantı tipini nasıl yaptınız bilmiyorum ama radyator fanını biosda cpu sıcaklığına göre rpm ayarını yapsaydın...
  15. JOKER

Yardım İdeal işlemci ve ekran kartı sıcaklığı ne olmalı ?

üreticilerin önerdiği standart işlemci ve ekran kartı sıcaklığı boştayken 40 ile 60 derece yük altındayken ise 60 ile 85 derece aralığında olmasını normal olarak kabul ediyorlar tabiki bu öneriyi stok soğutucu değerleri olarak ele almak gerekiyor ama işlemcin boştayken 60 yük altındayken de...
  16. JOKER

ATX 3.0 PSU

videoda izlemiştim o 16 pinlik Konnektörü asus kaliteli psu üretiyor seninde dediğin gibi kaliteli ama pahalı herkes ulaşamıyor bu ürünlere bu sebeble beklese daha iyi ama şuda varki yeni psular hiç ucuz olmayacak
  17. JOKER

ATX 3.0 PSU

Elinde zaten seçenek var mantıklı seçim yapmam gerekirse Yeni PSUlar ATX 3.0 PCIE 5.0 ile gelecek 12+4 ile 600W'a kadar ekran kartını besleyebilecek normalde bu işi yapacak halihazırda piyasada kaliteli psu var ama çoğun da 600w standart PCIE 5.0 12VHPWR yerine standart 12 + 4 power var ama...
  18. JOKER

Bu sisteme hangi ekran kartını önerirsiniz ?

5 bin tl vereceksem bir ekran kartına şu durumda en az rtx 3060 tercih ederim ben olsam 5k bulabilirsin piyasada var alırsan test ederek almaya özen göster
  19. JOKER

Öneri Monitör Başarı Sırası (Tier List)

samsunga bak ya sen kalk 32 inch 4k hdr 2000 1ms miniled monitör yap curvet olsun ya allah aşkına ben bir oyuncu olarak curveti tercih etmem etmiyorumda niye düz panelde yapmıyorsun 32 inç olunca eyip bükmenmi gerekiyor illa düz yap bir tanede eee ne oldu yapamıyorsun yani bu düz olunca 4k da...
  20. JOKER

Yardım Windows 11 pin kaldıramıyorum

selamlar öncelikle bu işlemi windows 11 parola ile kurulu bilgisayardan yapamasınız microsoft windows 11 ila beraber artık hesap girişini mecbur tutuyor ancak pini kaldırmak için microsoft.com hesabından ayarlaman gerekiyor hesabınız varsa aşağıdaki anlatıklarımı uygularsanız pini ve...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.