Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. JOKER

Gaming.gen.tr 9 gündür ürünü kargolamadı.

Kimse Bahane etmiyor Kardeş Gerçeği Söylüyoruz Normaldir Sık Sık Yaşanıyor Bunlar Forumdaki Kişilere Sorsan yüzde 80 i Bu durumu Yaşamıştır Böyle Durumlarda gidip kendin alacaksın Tabi Herkes içinde Geçerli Değil Bu umarım En kısa sürede ürününe Kavuşursun
  2. JOKER

Gaming.gen.tr 9 gündür ürünü kargolamadı.

nasıl bir ürün aldınız bilmiyorum ama ellerinde ürün kalmamış ve tedarik ediyor olması muhtemel ellerinde ürün yoksa bekliyorsun mecburen
  3. JOKER

Fırsat Asus Tuf VG28UQL1A 4K 144Hz 16.300 TL

Daha iyi ve ucuzlarıda var mesala Gigabyte M28U MG-M28U-EK 28" 1 MS 144 Hz HDMI+DP+Type-C 4K UHD SS IPS Gaming-C) 4K UHD IPS Monitör 13.798,99 TL Tavsiye Ediliyor En ucuz 4k ise Seenergy H121MA/4K 27" IPS Panel 4K 144HZ 1ms Freesync 3x Displayport 1x Hdmi Gaming LED Monitör 4.799 TL Bu...
  4. JOKER

Haqqus gen 5 alınır mı?

3070 E bula bula 12400F yi Bulmuş komik 21.000 TL Fazla Olmamış Bu sistem
  5. JOKER

Türk Telekom, İnternet Fiyatlarına Zam Yapacak

3 ,4 ay önce %70 zam Yapmışları 2. Kez zam Yapacaklarını Zaten Biliyordum. Türk Telekom 2022'in ilk 6 Ayında 21 Milyar tl Kar Yaptı Yaptığı Yatırım Miktarı Sacede 3 Milyar TL Sene sonunda Yaklaşık Kar markajı 40 Milyarı bulabilir Bu sonuçla Milleti Soydukları Anlaşılıyor Fazla Söze Gerek Yok...
  6. JOKER

Finalmouseden işlemci ve Grafik Arabirimine Sahip Klavye

Mause bile 250$ sa Böyle Bir Klavye 3, 4 Kat Daha Pahalı Olur
  7. JOKER

AMD RX 7900 XTX ve RX 7900 XT RDNA 3 Mimari Ekran Kartlarını Tanıttı

Aslında düşüyor Fiyatlar Ama Bizde Kronik Vaka Sorunu Fiyatları indirmiyorlar Doları Bahane Edip Duruyorlar En Büyük Etken Kurun Ve Alınan Verginlerin Yüksek Olması Fiyatları Artırıyor Hem Tedarikçi Hemde Tüketici Zor durumda Kalıyor
  8. JOKER

Herhangi Bir Bilgi Yok Prototipi Yayınlandı Yani Deneme Aşamasındaymış
  9. JOKER

AMD RX 7900 XTX ve RX 7900 XT RDNA 3 Mimari Ekran Kartlarını Tanıttı

AMD'de. Yeni RDNA 3 mimarisi tarafından desteklenen, Kafa Karıştırıcı şekilde Adlandırılmış iki Ekran Kartı olan Radeon RX 7900 XTX ve RX 7900 XT'yi duyurdu. AMD CEO'su Dr. Lisa Su, Las Vegas lansman etkinliği sırasında sahnede, yeni donanımın önceki GPU'lara göre watt başına performansta...
  10. JOKER

Finalmouse ürettiği Alfa Prototip klavyesindeki Görüntü Bu klavye Çığır açan bir teknoloji ile Yapılmış. Unreal Engine 5 üzerine kurulu tamamen etkileşimli dış görünümlere sahip içerisinde işlemci ve grafik arabirimi olan çılgın klavye geleceğin teknolojisi denebilirmi ? klavye hakkında...
  11. JOKER

Geçmiş Olsun 😔 IMEI Kayıt Ücreti 6091TL

Bildiğim kadarıyla bu yetki kanunla cumhurbaşkanına verildi cumhurbaşkanı imel kayıt fiyatlarına artırmaz veya azaltmassa kanun hükmü yok sayılıp otomatikmen enflasyon rakamına eşit oranda otomatik artacaktır ama sanmıyorum %123 zam olmaz izinde vermez reis nerden baksan asgari ücrete yakın...
  12. JOKER

Çözüldü Ağ bağdaştırıcısı Sorunu

sorunun kaynağı servis sağlayıcıymış bağlıyorlar 1 porta 2 3 kişiyi ilk aşama böyle geçiyor sonra müşteri arayana kadar düzeltmiyorlar ilk vdsl bağlattığımda bende aynı sorunları yaşamıştım 2 hafta sürmüştü sonra aradılar başka bir porta bağlantınızı yaptık artık sorun olmaz demişleri o gün...
  13. JOKER

Yardım Samsung 980 Pro SSD aldım, fakat BİOS'da gözükmüyor

11. nesil işlemciniz olması gerekiyor 10 nesil işlemciler 4.0 desteklemiyor M2 1. soket PCI-e 3.0 veya 4.0 çalıştırmaz, Alttaki M2 2. soketini kullanmak zorundasın
  14. JOKER

her şeyi yapmışsın eee geriye bir tek şu aklıma geldi acaba ortak ipmi veriyorlar sana ortak kullanım için aynı ipse geçmiş olsun araki yapsınlar sürekli sorun yok deyip dururlar umarım yanılıyorumdur
  15. JOKER

flaş bellek varsa modem driverini ve eternet ağ bağdaştırıcı driveriniona indir ordan pcye kurabilirsin
  16. JOKER

Kriptodan ne kadar para kazandınız?

ya ben kazandım aslında ama şöyle bir sorun var kripto numaramı bir hard diskte saklıyordum ama malesef bu hard disk çalındı dolasıyla eski verilerime ulaşamaz oldum eskiden bir adet bitcoin hediye vermişlerdi o bile duruyordu hesabıma erişemedim yetkili ile iletişime geçtim beni engellediler...
  17. JOKER

önce modemi resetle ve kısa yoldan gitmek istersen ağ bağdaştırıcını kaldır tekrar kur en garantisinide istersen bilgisayarını önceki bir tarihe geri yükle modem ayarlarını tekrar yap baktın hiç birisi işe yaramıyor o zaman donanım arızası olduğu kesinlik kazanır
  18. JOKER

Yurt Dışından Getirilen Cihazlara Sınırlama Getirildi

bitti artık telefon getirme işi 3 yılda bir cihaz yada türkiyeden al deniyor şuan dolar 18,5 lira ötv kdv nerden baksan bir teknoloji ürünü almaya kalksan %68 vergiye tabi tutuluyor sözüm ona haktan basederler 3 kuruşa çalışıp yıllarca cihaz almak için uşraşıyoruz benim neyim eksik geri...
  19. JOKER

Yurt Dışından Getirilen Cihazlara Sınırlama Getirildi

hayır öylede olmuyor bir vatandaş 3 yıl içerisinde sadece 1 telefon getirebiliyor eyer birden fazla telefon getirmişse havaalanında gümrük ambarında o telefon muhafaza altına alınıyor telefon sahibi 3 ay içerisinde tekrar yurt dışına çıktığında telefonunu o makbuzla birlikte yurt dışına geri...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.