Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. JOKER

"Memory Code 55" hatası görüntü gelmiyor

Estağfurullah ne demek kardeşim yardımcı olabildiysek ne mutlu bize bir sorunun olursa çekinmeden bizimle paylaşabilirsin buradakiler yardımlarını esirgemezler
  2. JOKER

Asus ROG MAXIMUS Z790 HERO Anakart Faiş Fiyatla Satışta

Bu ne böyle faiş fiyatmı olurya bunu denetleyek bir kurum yokmu ya koskoca ülkede en pahalı ürünler bizim ülkemizde satılıyor biride çıkıp ne olur demiyor
  3. JOKER

şanslısın kardeşim allah daha çok versin herkesin gıpta ile bakacağı sistem kazasız belasız güle güle kullan
  4. JOKER

120k mı çok iyi almışsın bence
  5. JOKER

locasyon neresi sizin ? yakınsam ben gelir bakabilirim sıkıntı yoksa tabiki yada bir bilgisayarı varsa yakınızda ona götürün baksınlar bu kadar uğraşma geri dönülemeyecek hata durumunda sıkıntı çıkabilir bileşenlerde fazla kurcalamaya gelmez
  6. JOKER

smh32 kardeşim bak yine ramleri yanlış takmışsın videonda belli oluyor bu işlemciye yakın a1 deki rami çıkar dım 2 yuvasına tak a1 boş işlemciye yakın olan yuva b1 dolu a2 boş b2 dolu 2 ram için resimde işaretledim doğru ram sırasını sıralayı doğru tak anakart üzerinde bios sıfırlama varsa...
  7. JOKER

Samsung 990 PRO 1 TB alınır mı?

Teorik olarak 980 pro dan %50 daha performanslı pce 4.0 desteği ile geldi fiyatına göre 1000 tl daha pahalı 980 alacağıma bunu alırım daha test edemedik ürünü bu yüzden alırsan seni üzmeyecek ürün 4k ve 8k da yüksek performans sunuyormuş kullanınca deneyimliye biliriz ancak
  8. JOKER

Arkadaşım Daha önceki konuda sana söyledim sanırım ram veya işlemci demiştim ram sağlamsa sıvı soğutucunu sistemden sök işlemcini çıkar anakartaki pinleri bir kontrol et sağlammı sağlamsa sıvı soğutucunu tekrar yerine sağlam yerleştir çalıştır bu seferde 55 hatası alırsan senin sorunun...
  9. JOKER

Öneri 7950x için Sıvı soğutma

kullanıcı nasıl uygun görürse onu alır biz sadece tavsiye ederiz. Her markada bir kusur ararsan mutlaka vardır önemli olanda bizim şartlarımızda olması Biz fiyat ve performansı öne alıp değerlendiriyor ve seçenek sunuyoruz nasıl uygun görürse onu alsın gerçi amd bu işlemcide eco mod özelliği...
  10. JOKER

Sıvı soğutma Alırken işlemcinin marka ve modeline göre belirlenmesi daha doğru bence Corsairin de iyi ve kötü soğutmaları vardır ilakki ama ben iyi olanı önerdim önerdiğim Bu model kalitelidir.
  11. JOKER

Corsair iCUE H170i Elite Capellix Siyah 420 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu Corsair kalitesi
  12. JOKER

Soru Hangisini Alırdın Seçim Yap :) Önemli

dlss 2.0 desteği olan 3000 seri ekran kartları listesi Rtx 3090 ti Rtx 3090 Rtx 3080 ti Rtx 3080 Rtx 3070 ti Rtx 3070 Rtx 3060 ti Rtx 3060 Rtx 3050 ti Rtx 3050 dlss 3.0 desteği olan 4000 seri ekran kartları listesi Rtx 4090 ti piyasaya çıkmadı Rtx 4090 piyasaya çıktı şu an...
  13. JOKER

dlss 3.0 desteği sadece 4000 nesil ekran kartlarında var 3050 de yok
  14. JOKER

RTX 3060 ile Kullanılabilecek İşlemci Önerisi İstiyorum

12 nesil intel işlemciler i3 bile kaldırabilir sıkıntı olmaz ama 9, 10, 11, nesil i3, i5 işlemciler için bunu söyleyemem Tabiki Çözünürlük ila alakalı bir durum
  15. JOKER

Oyunlarda RX 6600 ila RTX 3050 Arasında Ultra Ayarlarda 25 ila 40 FPS Farkı Var Her Oyunda için Geçerli Değil Bazanda 10 FPS Farkı olabiliyor Ultra Ayarlarda Ama Uygun fiyatla RX 6600 Seçimi Mantıklı olur 1.Seçenek Uygundur
  16. JOKER

Yardım Ekran kartı 8 pin güç girişi yanma sorunu

Geçmiş olsun En yakın zamanda yeni ve kaliteli bir psu alın bence Aerocool en kötülerin yanında yer alan güç kaynağını üretiyor
  17. JOKER

İstanbul Taksim'de Bomba Patladı!

Terör Saldırısıymış Cumhurbaşkanı Açıkladı Bu Eylemi Yapanları Allah kahretsin
  18. JOKER

Yardım Asus anakart Detect Memory Error Code 55 sorunu

Rica ederim sizde kendimize iyi bakın iyi geceler
  19. JOKER

Makine bu sıkıntı olmaz sanırım ters giden birşeyler vardır deneyimli birine baktırın en azından içiniz rahatlamış olur üzmeyin kendinizi bu kadar sizden daha değerlide değil sorun çözülür deneyimli biri bu işi çözer
  20. JOKER

ya sorun şunlardan olabilir ram yanlış takılmışsa,cpu bozuksa veya sıvı soğutucu montajı cpuya baskı uygulamıyorsa, vesaire bu surunlar olabilir 55 hata codu bunlardan sebeb görünür sen anlıyorsan bu işlerden bileşenleri sök tekrar kur veyada bir bilene söyle o tekrardan kursun

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.