Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. JOKER

İBB Başkanına 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi!

Biz öyle bir duruma düşmüşüzki düzünelerce parti var bir kere bu sistem kaldırmıyor gelecek için. önüne gelen parti kuruyor örgütcüler hainler fark etmiyor ve şu malum anayasa gerçekten baştan sona tekrar düzenlenmeli her gelen kendi çıkarına düzenleyip gitmiş bre kardeşim bir kere siyaset...
  2. JOKER

kamu görevlisine hakaret suçu şikayete tabi suçlardan olmadığından uzlaştırma kapsamında değildir bu sebeble hakim ya hapis cezası ya da adli para cezası verebilir. her iki cezanın aynı anda verilmesi mümkün değildir. imamoğlu 2 yıl 7 ay 15 gün hak mahrumuyeti almıştır aldığı ceza türü...
  3. JOKER

Ekrem imamoğlu 31 marttaki seçimlerde YSK (yüksek seçim kurulu) ve üyelerine hakaret etmişti yargılandığı davada mahkeme karar verdi. hakaret suçundan 2 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca Mahkeme İmamoğlu’nun cezasının infazı bitene kadar siyasi parti tüzel kişiliklerinin...
  4. JOKER

PHP PDO Kullanımı Ve Yapısı ?

PHP PDO Kullanımı Ve Yapısı ? PDO Açılımı Php Data Objects Türkçe Anlamı ise PHP Veri Objelerdir. PDO Php veritabanına erişim sağlar. PDO, Php SQL INJECTION, XSS gibi php ile yazılmış sistem açıklarını otomatik olarak engeller. Pdo ile ekleme, düzenleme, güncelleme ve silme işlemlerini tıpkı...
  5. JOKER

Soru Dünya kupasını kim kazanır ?

ilk maclar başladığında Daha öncede 2 favorim vardı birisi almanya biride Fransaydı almanya elendi ama Fransa kupayı kazanır tahminim bu
  6. JOKER

Video PC Hocası Iron Spider PC

emeklerine sağlık uraşmışlar en azından ben bir kullanıcı olarak pek birşeye benzediğini sanmıyorum köşeli ironman olmaz hiç olmassa bir robotun içerisine yapsalarmış. kollar bile çok uzun masaya koyup kullanmak için uygun bir tasarım değil derece alabilirlermi bu tasarımla hiç sanmıyorum...
  7. JOKER

Tanımadığım bir kızla nasıl sohbete başlayabilirim? (BİTTİ)

Başarılı olmanın Kuralları hoşlandığın ama tanımadığın bir kıza çok fazla dikizleyip bakma bu karşı cinsi çok huzursuz eder. kızla okulda yada okul çıkışında görünce tatlı bir merhaba diye açılış yap. hoşlandığın bir kızı görmezden gelirsen ondan hoşlandığını asla anlamayacak ve sende öylece...
  8. JOKER

Tanımadığım bir kızla nasıl sohbete başlayabilirim? (BİTTİ)

Burası forum sitesi bu tur konulara izin veriliyormu tartışılır görünürde bu kavramlar için bir kısıtlayıcı önlem alınmıyorsa sorunu cevaplarım:D
  9. JOKER

Türkiye'de satışa sunulması beklenen Mi13/Pro özellikleri

22kmış gelen geçen bizi düdüklüyor arkadaş 22k yüzene bile bakılmaz bunlar bizi ne sanıyor merzifon eşşeğimi sürekli çalış çalış 3 kuruşluk telefonu 5, 6 aylık maaşla alabiliyoruz onuda faiş fiyatla almaya çalış ya bu ülke ticareti bilmiyor yada biz cahiliz
  10. JOKER

Hangi CPU'yu tercih ederdiniz?

Kim diyor Windows 10 kurulamaz diye kuruluyor sıkıntı yok sadece işlemciden tam performans alamıyorsun sorun bu sadece. İşlemciden tam performans alabilmen için Windows 11 öneriliyor 12. ve 13 nesil işlemcilere.
  11. JOKER

Nasıl kullanacağına göre değişir tasarımcı mısın yazılımcı mı oyuncu mu yoksa çok paran varda göşteriş mi yapacaksın? Bu önemli dünyanın en iyi işlemcisini de alsan tam ihtiyaçlarını karşılaman konusunda seçim yaparsan daha doğru bir yaklaşım olur zaten mantıkta bunu gerektiriyor.
  12. JOKER

AMD 7000 seri işlemcilerde ısınma sorunu var lakin eko modla sorun ortadan kalkıyor hatta buz gibi oluyor işlemci performans kaybı nerdeyse yüzde 1 ila 5 arası tükettiği güç değeri ise minumda kalıyor bu değerleriyle göz ardı edilemez Amd 7000 serisi işlemciler
  13. JOKER

WİN 10 mu 11 mi ?

Neden Windows 11 kullanmalıyım ?? Windows 10'da i9 12900K işlemcinin verimlilik çekirdekleri tam olarak çalışamazlar i9 12900K işlemcinin verimlilik çekirdeklerden tam olarak yararlanmak için Önerilen işletim sistemi Windows 11'dir
  14. JOKER

ASUS TUF RTX 4080 32.018 TL

Normalde Yurtdisindan ürün gelirken kargo ücreti yazmiyor paketlerin üzerinde shipping yeva handling yaziyor. gümrük malin ticari degeri olup olmadigina degil göndericinin ismine bakip beyanname istiyor sebebide ürünün internet üzerinden alinmis olmasi ürünün üzerinde gönderici isminde nick...
  15. JOKER

dealextreme, gearbest , newmeg, amazon, aliex bangood yuttdışı güvenilir siteler olması şart satıcıdan ürün alırken satıcıyla iletişime geçip gerekli açıklamayı yazıyorsun cevaplarsa anlaşıyorsun ürünü satın alıyorsun onlarda ürün fiyatı 500 dolarsa 150 dolar altı yazıyorlar ama sen ürünün...
  16. JOKER

yurt dışından ürün alırsanız satıcıyla iletişime geçin aynen böyle yazın bizim ülkemizde dolar kuru ve vergiler çok yüksek uygulanıyor bu sebeble faturaya ürün fiyatını 140 dolar yazın ama ben size tam ödeme yapayım diye yazın çoğu kabul eder ben çok urun aldım bu şekilde bazıları kabul...
  17. JOKER

Video Dört Gözle Beklenen AMD Radeon RX 7900 XT Geldi

yokta satıcı ötv uyguluyor bu urunlere sıkıntı burda zaten
  18. JOKER

Video Dört Gözle Beklenen AMD Radeon RX 7900 XT Geldi

Dört Gözle Beklenen AMD Radeon RX 7900 XT Geldi içime oturdu resmen Dolar kuru 999 x 18 = 17,982,000 KdV : 17982,000 + %18 =3,236,76 17982,000 + 3,236.76 = 21,218,76 Ötv : 2121876 / %41 = 8,699,69 Genel Toplam: = 21,218,76+8,699,691 =29917 bunu üstüne satıcı kar oranıda ekle ne...
  19. JOKER

Yaşadığınız en ilginç olay nedir?(paranormal,imkansız,vb)

bir gün işten geç çıktım sonra eğlenmeye gittik arkadaşlarla bir yere eğlenceden sonra gece 1 sırası eve geldim dus aldım uzandım yatağa sabah uyanınca sol boyun bölgemde bir sızı vardı öyle böyle bir acı değil biraz masaj yaptım rahatladım sonra kahvaltıya geçtim bilgisayarı actım 1 2 saat...
  20. JOKER

Seçimde kime oy vereceksiniz

ben bu sefer ne dinciye nede milletcilere oy vermeyecem gidip direk kominist partisine vercem artık dinle milletle siyaset yapanlara asla oy vermeyecem anamızı ağlattılar umarım birisi çıkar bu iki türü yok eder başımıza ne geldiyse bu kavramdan geldi yeter artık

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.