Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. JOKER

Nvidia denetim masası ekran sekmesi yok (masaüstü)

ana ekran intel grafik arabirimini kullanıyor bu yüzden nvidia panelinde bu ayar kullanılamıyor intel grafik ekranından digital vibrance ayarını yapabilirsin
  2. JOKER

Erken seçim?

ben seçim olmasını istemiyorum hatta tüm siyasetcilerin bu ulkeden uzaklaştırılmasını talep ediyorum yeni bir çağ başlatıp gelecek için vatandaşından yana olan siyasetci adamlar çıksın piyasaya anayasa tamamen sıfırlanıp yeniden düzenlensin bu sistem artık yürümüyor 100 senede milletin...
  3. JOKER

Yardım Sistem BIOS'a Geç Giriyor

Ne oldu sonuç nedir çöze bildinmi sorun neymiş ??
  4. JOKER

bulabildinmi sıkıntı neymiş ??
  5. JOKER

dene bakalım hdd çıkar pc'yi m2 ile ac hata veriyorsa sorun donanımsaldır değilse hdd sıkıntılıdır
  6. JOKER

m2'ye win kurumdan sonra hdd kurtarabilirsin sıkıntı anakart veya biosta değil sanırım açılışta bios hdd görmeyip hata kodu uyarısı verirdi hdd görmüş ama hdd sıkıntılı cevap vermiyor bendede bu durum vardı hdd bozulmuştu hdd kurtarmıştım yazılımla
  7. JOKER

usb cihazdan win kurulumu ile format atın hdd'ye windowsu kurun tekrardan bakın hata veriyorsa giriş portlarını kontrol edin oksitlenmiş se silin sata kablosunun tam yerine oturduğundan emin olun bu sonuçlarda hdd yine aynı durumsa hdd çıkar pencereden aşağıya salla sende kurtul pcde
  8. JOKER

Soru SSD hız sorunu

1 tane pc 4.0 X16 yuvası desteği var anakartın m2 connector ile X16 yuvasını kullanırsan gerçek değere ulaşırsın ssdnin anakart m2 yuvası pc 3.0 desteği var
  9. JOKER

Soru SSD hız sorunu

Biosa Girip AHCI Kapalıysa Aktif Hale Getirin Ardında Kayıt dosyamızda Değişiklik Yapıp Regedit Kayıt yolu HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci "Error Control": DWORD = 0 HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\storahci\StartOverride "0": DWORD = 0...
  10. JOKER

Yardım Windows 11 key sorunu?

Microsoft sitesinden hesabınıza giriş yapın kayıtlı cihazların durumunu kontrol edin cihazınıza ayit bilgi varsa silin tekrar cihazınızı ekleyin ve etkinleştirmeyi yenileyin cihazınıza ayit original lisans veya dijital bir lisansa sahip olmalısınız aksi takdirde illegal yapılan işlerden...
  11. JOKER

Duyuru Tüm ModArtPC Forum üyelerimize iyi seneler! Mutlu yıllar!

2023 yılının tüm insanlığa barış huzur sağlık mutluluk para dolu bir yıl getirmesini temenni ediyorum Bana gelince 1 yaş daha aldım 01 01 doğumluyum yeni yılda üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum.
  12. JOKER

Intel Arc A770 ve Intel Arc A750 Ekran Kartları Türkiye'de Satışta

Intel Arc A770 ve Intel Arc A750 Ekran Kartları Satışa Çıktı Heyacanla Beklediğimiz Intelin Arc Ekran Kartları Intel Arc A770 ve Intel Arc A750 Nihayet Ülkemize Geldi Teknoloji Mağazaları Fiyatları Listelenmeye Başlandı Intel Arc A770 ve Intel Arc A750 Modelleri için 7.000 ila 8.500...
  13. JOKER

Tanımadığım bir kızla nasıl sohbete başlayabilirim? (BİTTİ)

üzülme güzel kardeşim, ilaki birisi çıkar karşına, şu an okul hayatında yaşadıkların gelecekte seni daha tecrübeli hale getirir. sana tavsiyem okumaktan asla vazgeçme, bilgi insanın en büyük kazancıdır. bilgi sahibi olursan kariyerin olur. kariyerin olursa paran olur paran olursa en...
  14. JOKER

Yardım Klavye Çalışmıyor

Windows'ta Shift Tuşuna 10 15 saniye basılı tutup çıkan ekranda Flitre Tuşu uyarısı gelecek evet derseniz kilitlenir Kilidi Açmak içinse Yine Shift tuşuna 10 15 saniye basılı tutuyorsun ekrana her hangi birşey gelmiyor kilit açılıyor Veya Bazı Sistemlerde Bu Fn + Caps Lock tuşuyla aktif...
  15. JOKER

Yardım Neler Oluyor Bu Bilgisayara?!

windowsun hatası sizle alakası yok sadece siz değil bir çok kullanıcı bu durumu yaşadı genel görüş ise ekran kartı ile alakalı bir sorun olarak lanse ediliyor çözümleri ise driver güncelleme grafik kartı güncelleme ile çözülüyor
  16. JOKER

Yardım Klavye Çalışmıyor

Açılışta F2 ila Biosa Girip USB keyboard ve Mouse Support'u Seçeneğini bul USB keyboard disabled ise USB keyboard enabled şeklinde ayarla kayıt et yeniden başlat Klavye veya mauseyi açılışta görür
  17. JOKER

Yardım Neler Oluyor Bu Bilgisayara?!

Windows Güncellemeden sonra Grafik sürücülerinde bazı hatalar meydana geliyor Başlat Menüsü ve Görev Çubuğu’nu şeffaf hale getirdiği doğrudur Çözümü ise Yapılan son güncellemiyi Kaldırmak veya Grafik Kartını güncellemen Güncel sürümdeyse Tekrar yüklemek sorunu çözer
  18. JOKER

Tanımadığım bir kızla nasıl sohbete başlayabilirim? (BİTTİ)

şef budamı gool değilya at artık şu goolü :ROFLMAO:
  19. JOKER

Ekran kartı fan amper sorunu ?

12v Değeri aşmadıkça Fan 0.5 amp'den fazla çekmez önemli olan Fanın çektiği volt değeri bu değerde 12v amp ise kablonun en zayıf yerinden saniyede geçen akım miktarıdır. AMP'den örnek verim size 12v 1.3 amp 1 saniyede şarj dolar 12v 1.8 amp 0.5 salisede şarj dolar Sıkıntı olmaz takabilirsin
  20. JOKER

Oyun için ekran kartı

1. Kullanım amacı 2. Bellek Ganişliği ve Vram Boyutu 3. GPU Grafik İşlemci Arabirimi özellikleri 4. Sağladığı Soğutma teknolojisi 5. Üretimde Yeni Teknoloji ile Donatılıp Yapıldığı En çok tercih Edilen Ekran kartı üreticisine gelecek olursak Nvidia ilk sırada Ve onu Takip eden AMD Yer alıyor...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.