Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. Furkan Karagülle

20.000 TL Sistem Önerisi

Monitör dahil mi bu bütçeye?
  2. Furkan Karagülle

Soru R5 4500 - RTX 2060 sistem yükseltme

Siz bütçe belirleyin, gerisi bende. :) Epey daha iyi bir sitedir aslında ama bu tarz bileşenleri böyle sitelerden kıyaslamamak gerekir. Bizlere net bilgi sunamazlar. Hava soğutma sıvı soğutmadan genel olarak iyi değildir. Sıvı soğutma çoğunlukla daha performanslıdır.
  3. Furkan Karagülle

İnceleme ZorinOS İnceleme

Düşük performanslı sistemler için oldukça iyi ancak Windows'u daha hoş bulduğum için W8.1 tercih ederdim muhtemelen.
  4. Furkan Karagülle

Soru R5 4500 - RTX 2060 sistem yükseltme

Bu tarz sitelerden karşılaştırma yapmayınız. Tam olarak doğru bilgi sunmuyorlar maalesef. Oyun performansı olarak R7 5800X3D oldukça güçlü. Eğer bütçeniz varsa bu işlemciyi tercih etmeniz doğru olacaktır. Windows'u 970 Evo Plus'a kurmanızda fayda var. (Zaten öyleyse bu maddeyi geçebilirsiniz.)...
  5. Furkan Karagülle

Yardım Gigabyte Bios Güncelleme

USB belleği test edebilir misiniz? Test etmeniz için sıradan birkaç dosyayı içerisine atıp kontrol edebilirsiniz.
  6. Furkan Karagülle

Soru Egzoz fan olmadan bilgisayar kullanılır mı?

Muhtemelen fanın bağlantısını kestiniz yanlışlıkla. Kablonun takılı olup olmadığını kontrol ediniz. Genel sıcaklık değerleri kullandığınız bileşenlere ve sistem yüküne göre değişkenlik gösterir. HWMonitor kullanarak kontrol edebilirsiniz.
  7. Furkan Karagülle

BIOS ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyebilir misiniz?
  8. Furkan Karagülle

M9 Sistem İçin Depolama Önerisi

Satmak yerine ek depolama olarak kullanabilirsiniz birtakım aparat kullanarak. Ya da satıp işlemciye soğutucu alabilirsiniz. Önerim: Perfan 120H
  9. Furkan Karagülle

Öneri F/p webcam önerisi

Bütçeniz nedir? Düşük fiyatlardaki Web kameralarının çoğu benzer performansa sahip oluyor.
  10. Furkan Karagülle

Kullandığınız USB belleği FAT32 olarak biçimlendirin. FAT32 ise NTFS yapın. Eğer olmazsa USB 2.0 portunu kullanarak tekrar deneyin.
  11. Furkan Karagülle

Rehber Kameraların Çalışma Prensibi Nedir?

Kamera, görüntüden yansıyan ışığı mercek ya da objektiften faydalanarak tek bir noktada toplayan ve aynı kısma konulan film veya ışığa duyarlı elektronik bileşenler sayesinde ışık enerjisini elektrik enerjisine çevirdikten sonra çıkış sinyali veren ve bunu kaydeden bir sistemdir. Kameralar...
  12. Furkan Karagülle

Yardım Tasarım için pc toplamak istiyorum...

Sistemi ne zaman almayı düşünüyorsunuz? Bu bütçeye monitör dahil mi?
  13. Furkan Karagülle

Yardım Tasarım için pc toplamak istiyorum...

13900K + RTX 4090 sistem toplamak mümkün. Ancak sıvı soğutma kullanmadan soğutmayı çok zor sağlarsınız. Kullanmama sebebiniz uzun ömürlü olması açısından mı?
  14. Furkan Karagülle

Fiyat performans sıvı soğutma önerir misiniz?

Arctic LF 240 mm tercih edebilirsiniz ancak 12400F için Perfan 120H fazlasıyla yeterli olacaktır.
  15. Furkan Karagülle

ETS 2 Hasar Raporum

Servise gidin. :)
  16. Furkan Karagülle

Soru TikTok hesabı açmalı mıyım?

TikTok genelde yararlı amaçla kullanılmıyor. Instagram hesabı açıp reel paylaşımı yapabilirsiniz.
  17. Furkan Karagülle

2. El bu sistem alınır mı?

İşlemciyi R5 5600 ile değiştirerek satın alabilirsiniz.
  18. Furkan Karagülle

Yardım AMD Ryzen 9 7950X boşta 45-60 Dereceleri görüyor

Ne gibi kasıntı yaşıyorsunuz?
  19. Furkan Karagülle

Soru Corsair MP600 Pro LPX vs Kingston Fury Renegade

İkisi de gayet kaliteli ürünler. Crucial P5 Plus'ı da tercih edebilirsiniz.
  20. Furkan Karagülle

7900XT vs 4070 Ti

RX 7900 XT daha güçlü ancak şahsen RTX 4070 Ti tercih ederdim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.