Neler yeni

Arama sonuçlarınız

1. HerrSkorzeny

Soru Windows 11 Kullananlar Memnun Mu ?

Herkese çok teşekkurler yorumları ıcın, biraz daha bekleyıp sonrasında upgrade kararı aldım :)
  2. HerrSkorzeny

O zaman biraz daha beklemekte fayda var, tadimiz kacmasin :)
  3. HerrSkorzeny

Yardım Usb hatası alıyorum ne yapmam lazım??

Anakarttan usb port baglantilari sokup tekrar takmayi denediniz mi ? Anakart uzerindeki baglanti noktalarinda toza ve bene bagli bu tarz hatalar oluyor bazen
  4. HerrSkorzeny

Yeni olana ilgim her zaman canli kalmistir, bi denemek istedim ama emin de olamadim
  5. HerrSkorzeny

Ryzen 9 7900'li Sistem Topladım, Hata Mı Ettim?

Sivi sogutmayla ilgili rehberler var, fanin yonune bagli olarak disardan iceri mi iceriden disari mi hava alicak ya da push&pull seklinde mi olacak once onlari netlestirmek gerek. Islemciyi sogutucam diye ekran kartini da bunaltmanin da geregi yok :)
  6. HerrSkorzeny

Ryzen 9 7900'li Sistem Topladım, Hata Mı Ettim?

Sistem gayet guzel, hayirli olsun. Belki daha sonra 4000 serisi bir kartla guncellenebilir
  7. HerrSkorzeny

Sistemimi w11 e yukseltmeyi dusunuyorum. Kullananlar yorumlarini yazabilirse sevinirim.
  8. HerrSkorzeny

İnceleme ve Rehber içerikleriniz için bu foruma bekleriz.

Forumlar belirli "abiler" tarafindan mafyacilik usulu yonetiliyor. Bikac arkadasim var forum yoneticileriyle ayni fikirde olmadigi icin banlanan farkli forumlardan. Ek olarak, ara sira aldigimiz urunleri fotograflayip burada inceleme minvalinde uzerine iki kelam etmek guzel olur, iyi dusunulmus🫡
  9. HerrSkorzeny

Sistemler sistemler baslasin Show

bi bakayım nasıl oluyormus o iş, saolun hocam(y)
  10. HerrSkorzeny

ama dersen ki ben de niyetlendim, fikir olması açısından yap bi test ona gore degerlendırelım. Basım gozum ustune 🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️
  11. HerrSkorzeny

test yapmadım hocam ama bi ghosting problemıyle da karsılasmadım acıkcası. 2k 32'' monitorler ulasılabılır fıyatlarda degıller artık. Ben bunu vatandan teshir ürünü olarak raftan indirtip aldım çok uyguna, ghosting mhosting gormez gozum :D
  12. HerrSkorzeny

Sanayide çok vakit gecirdim bi ara, ordan bilirim ben de. Hersyın custom ı guzel oluyor bence kendı zevkıne göre. Bidahaki masaya aklınızda artık :) :)
  13. HerrSkorzeny

bu tezgahtan iki tane sipariş verip sac boru ayak yapılırsa çok guzel olur. Ayaklarıın arasına da taban boyunca destek demırı kaynatılır. eskitme kahve yaldızlı boyayla boyadın mı hem şık hem dayanıklı olur .10 senesi daş :D bu dedıklerımı sanayıde 350-400 tlye yapmıcak demirci yok.
  14. HerrSkorzeny

L masa hocam, sitelerde yaptırdım. Tasarımını kendım yaptım 200*80 uzun kanat, 180*75 kısa kanat. Ayaklar dahil komple monte-demonte ahşap. Yazın falandı heralde malzeme parası 2.5K civarı tuttu. İşçilik vermedım arkadasımın babası yaptı :D
  15. HerrSkorzeny

Ben başlayayım ; Mouse ve anakart alınacaklar listesinde number 1 ( beyaz ekipman pahalı yavas yavas oluyor :) ) Detay yazmaya üşendim ama merak eden olursa ekipman ve donanımımı da paylaşırım.
  16. HerrSkorzeny

GameBuddy

Selamlar herkese, Şimdilik çok kullanıcı olmasa da ilerde bu başlık altında steam-discord uzerınden ekleşip teamup yapabilecegınız bir yer olsun burası. oynadıgınız ve yanıma bırılerı olsun hem beraber oynayalım hem goygoy yapalım dediğiniz oyunları buradan yazabilirsiniz. Ben WoT ile...
  17. HerrSkorzeny

Herkes Takip Ettiği Fırsat Sayfalarını Buradan Paylaşabilir

50 urun koyuyorlarsa en fazla 10 tanesı gercekten uygun. Baslardakı amacını kaybettı gamıng geceleri. ya elllerınde kalan urunlerı ıtelıyorlar, ya da musterı cekmek ıcın yalandan uc bes urune cok da buyuk olmayan ındırım uyguluyorlar. Fasa fiso...😡
  18. HerrSkorzeny

Steelseries apex pro.

cafcaflı , kalıtelı ve limited editıon diye duzelteyım. yoksa gamepower ın daha cafcaflı beyaz klavyelerı var tabi :D ama artık alınır fıyatlarda degıller orası kesın.
  19. HerrSkorzeny

Satılık FULL SİSTEM / AMD RYZEN 5600X-RTX 3070-32GB RAM-500GB NVME SSD

benim anladıgım ikinci el baslıgı altında alım satım yapılabılır gıbı. Tabi belirlı kurallar cercevesınde. Bunun manıfestosunu yonetım yakında ıletecektır dıye dusunuyorum.
  20. HerrSkorzeny

Oyuncu kulaklığı önerisi

bu fıyat bandında var mı bılmıyorum, belki sadece benı rahatsız edıyordur onu da bılmıyorum, ama benım ıcın en onemlı ozellık kulak pedlerının kumas olması. Derı pedler ter yapıyor ve kasındırıyor benı :D g335 kullanıyorum bu arada, 850 taksıtle falan aldım

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Gece/Gündüz modunu seç

Gece ve gündüz modlarından tarzınıza yada ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçerek kullana bilirsiniz.

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.